Легендарният бразилски футболист Ромарио препоръча на своя сънародник Габриел Жезус

...
Легендарният бразилски футболист Ромарио препоръча на своя сънародник Габриел Жезус
Коментари Харесай

Куриозните сексуални съвети на Ромарио към Габриел Жезус

Легендарният бразилски футболист Ромарио предложи на своя съотечественик Габриел Жезус да прави повече секс по време на Световното състезание в Русия, където „ селесао “ дебютира на 17 юни в мач против Швейцария.

„ Трябва повечко секс, с цел да не мислят за това по време на мач. Да си почиват добре и да са съсредоточени на терена ", съобщи Ромарио в изявление за вестник „ Lance! “.

Ромарио, който стана международен първенец през 1994 година в Съединени американски щати съобщи, че Габриел Жезус би трябвало да разбере, че „ идната опция постоянно ще бъде последна, т.е. би трябвало да се възползва от всеки късмет, който се открие пред него и да вкара, тъй като може да няма друга обстановка повече “.

„ Световното състезание е изцяло друго от останалите надпревари. Трябва футболистите да са на 100% фокусирани и да оставят всичките си проблеми настрани, в противоположен случай няма да имате опция да спечелите купата “, добави именитият бразилец.

Бразилският сенатор също по този начин акцентира, че е доста значимо за Габриел Жезус, че играе в Манчестър Сити, тъй като в британското състезание има опция да се изправи против „ 80-90% от играчите, които ще играят на Световното състезание “.

Очаква се Габриел Жезус да образува нападателен тризъбец дружно с Неймар и Филипе Коутиньо.

Бразилия, който е един от любимците на Световното състезание, ще дебютира на 17 юни против Швейцария, след което ще се изправи против Коста Рика на 22 юни и пет дни по-късно ще се изправи против Сърбия в последния мач от груповата фаза.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР