Лъвовете често са погрешно разбрани. Те винаги излъчват самочувствие, енергия

...
Лъвовете често са погрешно разбрани. Те винаги излъчват самочувствие, енергия
Коментари Харесай

10 стереотипа за Лъвовете, които изобщо не са верни

 10-стереотипа-за-Лъвовете,-които-изобщо-не-са-верни

Лъвовете постоянно са неправилно разбрани. Те постоянно излъчват самочувствие, сила и твърда страна, само че макар мощната си визия, Лъвовете имат и ранима страна, която разкриват единствено пред същинските хора. Дълбоко в себе си те са сладки котета, които желаят обич и грижа като всички други хора в света. 

Типичният хороскоп за Лъвовете е цялостен със стандарти, които изобщо не са истина. Ако си мислите, че добре ги познавате, помислете още един път. Това са неверните стандарти, които гравитират към този огнен знак…

1. Обожават да бъдат център на внимание

Известно е, че Лъвовете обожават да са център на внимание, само че в много от случаите това не е истина. Вярно е, че обичат да притеглят вниманието на близките, само че не обичат когато безусловно всички погледи са вперени в тях.

Те обичат да получават внимание от хората, които значат нещо за тях и към които са привързани, а не от всички хора.

2. Чувстват се като крале и кралици

Може би в действителност Лъвовете имат високо мнение за себе си, само че няма да чакат от вас да се отнасяте към тях като крале и кралици. Те не търсят кралско отношение, а почитание. Не разбирайте неправилно това им предпочитание за почитание. Лъвовете желаят единствено това, което дават на другите.

3. Обожават да драматизират

Драматизмът и пристрастеността са две разнообразни неща. Лъвовете са буйни хора и приказват за нещата, които ги интересуват с доста жар и възторг. Емоциите им са доста интензивни, по тази причина реакциите им от време на време наподобяват трагично.

Понякога могат да обидят някого, само че не го вършат съзнателно. Толкова доста неща се случват в тях, че рано или късно би трябвало да изхвърлят насъбрания прочувствен заряд.

4. Обичат да управляват

Лъвовете без проблем ще оставят контрола във вашите ръце, в случай че видят, че знаете какво да вършиме. Те обожават да вземат решение проблеми, по тази причина неведнъж взимат надзор над обстановката, в случай че никой не поеме самодейността. Но постоянно са подготвени да чуят концепциите на другите и да ви разрешават да контролирате обстановката, в случай че в действителност желаете и можете.

5. Много са студени

Понякога Лъвовете в действителност се държат студено и безчувствено, само че не позволявайте на екстериора да ви излъже. Те не демонстрират страстите си доста постоянно, само че в действителност ги е грижа за възприятията на приятелите им, фамилията, че даже и за непознати хора.  Определено можете да разчитате на тях, в случай че имате сериозен проблем и потребност от помощ.

6. Придирчиви са 

Лъвовете не са придирчиви за да бъдат проблематични. Те просто знаят какво желаят и няма да одобряват нищо по-малко от това. Само тъй като желаят прясно смляно кафе, а не кафе на прахуляк, не значи,ч е са придирчиви към всичко друго в живота.

7. Себични са

Лъвовете са мнгоо амбициозни и постоянно се стремят да реализират своите цели. Може би в профил наподобява, че вършат единствено неща, които са в тяхна изгода, само че истината е, че се опитвта да извлекат най-хубавото за себе си и да осъществен мчетите си. Когато стане въпрос за правене на услуги и помагане, Лъвовете са доста великодушни.

8. Много са отзивчиви

Лъвовете притеглят хората, само че това не значи, че постоянно са ситуирани за диалог. И те могат да бъдат срамежливи, интровертни и затворени, което от време на време им пречи да се сближат с останалите. Ще ви би трябвало повече време да се опознаете с Лъва, само че когато това се случи, има огромна възможност да се влюбите в тях.

9. Много са арогантни

Лъвовете излъчват самочувствие и за мнозина това е плашещо. Но това не им пречи да се усеща добре в кожата си, да знаят какво желаят и да се радват на личната си компания.

Лъвовете в никакъв случай няма да стартират да вършат нещо, което считат, че на вятъра ще им загуби времето и силата. Те постоянно са подготвени да защитят мнението си, а това другите поясняват като надменност.

10. Обичат лукса

Лъвовете в действителност се грижат повече за качеството, в сравнение с количеството, само че това не важи за всяка област от живота им. Не им би трябвало скъпи коли, обувки или скъпоценни украшения. Но усетът им е в действителност доста изискан, когато става въпрос за неща, които обогатили духовното и интелектуалното им равнище.

Представителите на тази зодия обичат да пътуват и да виждат света, обичат да се любуват на хубаво вино и да се докосавт до изкуството и музиката.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР