Лъвчета за късмет от Fibank получиха спортистите, които заминаха за

...
Лъвчета за късмет от Fibank получиха спортистите, които заминаха за
Коментари Харесай

Fibank изпрати спортистите за Европейските игри в Минск с лъвчета за късмет

Лъвчета за шанс от Fibank получиха спортистите, които отпътуваха за Европейските игри в Минск. Спортният конгрес ще се организира от 21 до 30 юни в столицата на Беларус, оповестиха от Първа капиталова банка.

Изпълнителният шеф на банката Чавдар Златев връчи талисманите на момчетата и девойките, които ще се борят за положително показване и медали. Той пожела на всички доста триумфи и шанс в идните надпревари.

Така от финансовата институция, която е общоприет спонсор на Българския олимпийски комитет (БОК), продължиха традицията да подаряват лъвчета на българските спортисти преди огромни съревнования. Във Fibank имат вяра, че с този алегоричен жест оказват помощ на състезателите да повярват в своите благоприятни условия и да дадат най-хубавото от себе си.

Успехи на спортистите пожела и основният секретар на БОК господин Белчо Горанов.

85 състезатели в 15 типа спорт ще показват България на Европейските игри в Минск. Това ще бъде второ издание на най-мащабния състезателен конгрес на Стария континент. Първото бе преди четири години в азербейджанската столица Баку, където страната ни завоюва едно златно, четири сребърни и пет бронзови оценки.<a href= " http://bgnes.com " target= " blank " ><font color=#0000ff> /БГНЕС</font></a>
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР