Кюлчетата злато в чекмеджето на бившия премиер Бойко Борисов действат

...
Кюлчетата злато в чекмеджето на бившия премиер Бойко Борисов действат
Коментари Харесай

Рашков: Кюлчетата деморализират служителите на МВР

Кюлчетата злато в чекмеджето на някогашния министър председател Бойко Борисов работят деморализиращо на елементарните чиновници на Министерство на вътрешните работи. Тази констатация направи вътрешният министър Бойко Рашков. За втори следващ ден той бе в Пловдив, където в сряда бяха задържани шестима. Подозренията са за корупция, само че публично известие за обвинявания няма.

Рашков незабавно съобщи, че това ще докара до рокади в пловдивската полиция. В четвъртък той разгласи, че отпред застава дългогодишният чиновник Петър Тодоров. Досегашният шеф Йордан Рогачев не е уволнен, тъй като е в болница.

Бях доста изострен със състава

В четвъртък Рашков съобщи, че е имал среща със чиновниците в Пловдив и е бил доста изострен с тях. Той съобщи, че самичък се чуди по какъв начин се е стигнало до там в Министерство на вътрешните работи да има групова престъпност. Министърът изясни, че нямал съответен, а единствено общ отговор.

" Тогава, когато има безнравственост от горната страна надолу, тя ще стигне и до редовите чиновници на Министерство на вътрешните работи. Когато виждаме някъде, в някои пространства и мебели кюлчета със злато и милиони левове просто хей по този начин, като за лека нощ, и когато всеки рационален български жител схваща, че такива имущества, такива средства са невъзможни, даже да заемеш длъжността ръководител на министерския съвет, това неизбежно се отразява и на морала на елементарния, редови чиновник на Министерство на вътрешните работи ", съобщи той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР