Куотърбекът от НФЛ Том Брейди се притеснява за начина, по

...
Куотърбекът от НФЛ Том Брейди се притеснява за начина, по
Коментари Харесай

Спортист мултимилионер се притеснява за начина, по който растат децата му

Куотърбекът от НФЛ Том Брейди се тормози за метода, по който порастват децата му. Той споделя, че е израснал в семейство от междинната класа, а неговите деца гледат по какъв начин той печели Супербоул след Супербоул и летят с частни самолети.

В епизод от подкаста “Drive with Jim Farley “, седемкратният победител в Супербоул съобщи, че “най-трудната част” от развъждането на трите му деца е да ги държи крепко стъпили на земята макар благосъстоянието на неговото семейство.

“Имаме хора, които чистят дома ни, имаме хора, които подготвят храната ни и хора, които ни карат до летището, в случай че имаме потребност,” споделя Брейди. “Това е действителността, в която живеят моите деца и е мъчно да кажем, ‘Деца, в действителност действителността не наподобява по този метод.’”

Брейди споделя, че изпитва усложнения с предаването на това обръщение на своите деца, които са на 9, 12 и 14 години, тъй като неговото детство е било доста по-различно.

“Израснах в семейство от междинната класа в Калифорния,” споделя Брейди. “Баща ми се скъсваше от работа за фамилията. Майка ми бе стопанка, грижеше се за децата и я виждах по какъв начин подготвя храна за фамилията вечер... След това поглеждам живота на моето семейство.”

Брейди не е единственият, които изпитва сходни опасения. Заможни звезди, като Уорън Бъфет, Кевин О‘Лиъри и Даниел Крейг са заявявали, че децата им няма да получат огромно завещание, частично тъй като желаят те да научат каква е цената на усърдната работа.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Tom Brady (@tombrady)

Миналата година изданието The Motley Fool разгласява резултатите от изследване, съгласно които близо 70% от милионерите изпитват опасения по отношение на това да завещават прекомерно доста пари на децата си.

Брейди споделя, че подхваща друг метод. Той ги предизвиква да схващат гледните точки на другите и да имат “нормални преживявания” като ги кара да спортуват.

Това включва надпревари и разногласия посред им. Брейди споделя, че когато 12-годишният му наследник попитал за какво би трябвало да спортува с по-малката си сестра, той го попитал по какъв начин би се почувствал, в случай че по-големият му брат не желае да играе с него.

Брейди признава, че тактиката му не е лек за всичко. Той знае, че децата му “продължават да имат прекарвания, които доста деца в никакъв случай няма да имат.” Той споделя, че за него и брачната половинка му, някогашният супермодел Жизел Бюндхен, е значимо да “създават преживявания, които са близки до тези на множеството деца” и да припомнят на децата, че животът им е изпълнен с необикновени благоприятни условия.

“Това е действителността да бъдеш родител,” споделя Брейди. “Просто се надяваш да можеш да им покажеш задоволително неща, с цел да осъзнаят, че имат разнообразни благоприятни условия поради майка си и татко си, които вършат живота ни по-лесен и че това е наслаждение.”

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР