Криза налегна семейството на Орхан Мурад. След като правителството взе

...
Криза налегна семейството на Орхан Мурад. След като правителството взе
Коментари Харесай

Майката на Сузанита се предлага в интернет

Криза налегна фамилията на Орхан Мурад. След като държавното управление взе решение и затвори всички заведения, слепият артист не може да върви по участия и да печели пари. Същата орис споделя и щерка му Сузанита, която натрупа известна популярност и се мъчи да пробие на музикалната сцена.

Досега на брачната половинка на Орхан - Шени, не ѝ се е налагало да работи. На няколко пъти се опита да стане певица, само че не пожъна триумф. Кризата си споделя думата и тя стартира да търси разнообразни способи за припечелване на средства, написа " Блиц ".

След като се опита известно време да бъде таксиметров водач, в този момент мераците ѝ стигат много надалеч. Шени Мурад пусна забавна публикация за работа в интернет, с което провокира бурна вълна от отрицание.

" Предлагам почасово гледане на деца. С доста обич, грижа и веселба ", гласи обявата на Шени Мурад. В обществените мрежи се надигнаха против нея и твърдо обявиха, че никой родител не би трябвало да оставя детето си на нейните грижи. " Не ни трябват повече Сузанити! Трябвало е твоето дете да гледаш, когато е имало потребност, а не да се занимаваш с разврата на другите ", атакуват я в интернет.
 Майката на Сузанита се предлага в интернет

Обявата по-късно бе изтрита. Вероятно Шени се е отказала от тази си концепция и е в развой на нов план, който може да извади фамилията от финансовата рецесия, в която са изпаднали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР