Кристиан Николов може да носи отговорност според законите на държавата.

...
Кристиан Николов може да носи отговорност според законите на държавата.
Коментари Харесай

Новина от съда: Кристиан Николов може да носи наказателна отговорност

Кристиан Николов може да носи отговорност съгласно законите на страната. Това сочи съдебно-психиатричната експертиза на подсъдимия, оповестява bTV.

Експертизата беше призната през днешния ден от Софийския градски съд.

Софийски градски съд одобри експертизата, съгласно която сега на злополука Николов е имал наркотични субстанции в кръвта. Заключението е, че те не могат да доведат до успиване и имат единствено краткотраен емоционален резултат.

Страните желаеха спомагателна експертиза от психиатър нарколог.

Припомняме, че в края на февруари тази година делото за злополуката, в която почина Милен Цветков, стартира всъщност, като първият очевидец беше приятелката на обвинявания. Именно тя свидетелства, че на първо време Кристиян Николов е е оказал първа помощ и по всякакъв начин се е опитал да бъде потребен. Тя също по този начин отхвърли Николов да е употребявал опиати, а отбраната на Кристиян пред публицисти след съвещанието изрече и тезата, че наркотичните субстанции в кръвта му са му били сипани от друго, незнайно лице.

Сред експертизите от следствието е и кръвен разбор, който демонстрира коктейл от дрога в организма му. Освен това Кристиан е карал без да понижи на приближаващото кръстовище, където е изчаквал аления светофар Милен Цветков.

На 16 септември тази година съдът пусна Николов под домакински арест.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР