Десетина агенти на ФБР влязоха за обиск в официалната резиденция

...
Десетина агенти на ФБР влязоха за обиск в официалната резиденция
Коментари Харесай

ФБР влезе за обиск в резиденцията на кмета на Ню Йорк

Десетина сътрудници на ФБР влязоха за обиск в формалната резиденция на кмета на Ню Йорк Ерик Адамс.  Властите конфискуваха телефона му, часове преди да бъде оповестен през днешния ден обвинителният акт, в който в детайли ще бъдат разказани обвиняванията против него.

" Федерални сътрудници се появиха тази заран в " Грейси маншън " в опит да създадат шоу и да изземат телефона на кмета Адамс ", сподели в изказване Алекс Спайро, юристът на Адамс, като прибавя, че кметът, който е представител на Демократическата партия, не е бил задържан.

Според правосъдни представители против Адамс са били повдигнати федерални наказателни обвинявания от уголемен състав на правосъдно жури, само че тяхното естество към момента не е станало обществено притежание. АП отбелязва, че в публикувано нощес видеообръщение кметът на Ню Йорк е заречен да се бори с всички обвинявания против него, заявявайки, че е бил трансфорат в " цел " по дело, " учредено на неистини ".

Не е ясно още в нарушаването на какви закони е бил упрекнат Адамс и по кое време може да се наложи кметът да се яви в съда.

Обвинителният акт, чието обявяване се чака по-късно през днешния ден, ще бъде свършек на няколко необикновени седмици в Ню Йорк, когато федералните следователи се насочиха към членове на най-близкото обграждане на кмета на Ню Йорк, което докара до поредност от неочаквани обиски, призовки и оставки на високопоставени чиновници.

Смята се, че федералните прокурори водят голям брой обособени следствия, свързани с Адамс и неговите най-висши помощници, както и с родственици на тези помощници, с набиране на средства за предизборни акции и с възможна търговия с въздействие върху полицейските и пожарните служби в града, отбелязва Асошиейтед прес.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР