Крилото на Атлетико Мадрид Витоло вече тренира с основната група.

...
Крилото на Атлетико Мадрид Витоло вече тренира с основната група.
Коментари Харесай

Витоло започна тренировки с Атлетико

Крилото на Атлетико Мадрид Витоло към този момент тренира с главната група. Той беше притеглен още преди началото на сезона от Севиля, само че поради възбраната на Атлетико да картотекира нови футболисти, " дюшекчиите " го пратиха чартърен в Лас Палмас. В края на ноември испанският национал се контузи в мача против Депортиво Ла Коруня за Купата на краля (2:3) и беше взето решение да се възвръща в Мадрид.

Диего Коща също взе участие в тренировките на Атлетико. И двамата ще могат да се включат в състава на Диего Симеоне от началото на идната година.

В същото време спортният шеф на " червено-белите " Хил Марин разяснява най-актуалните въпроси към клуба. На въпрос дали възможната разлъка с Антоан Гризман ще е по-фатална за Атлетико от тази със Симеоне ", той отговори: " Естествено, че не. Симеоне въплъщава цялата философия на нашия клуб. Това не може да важи за нито един футболист ".

Мадридчани са на второ място в Ла Лига, като изостават с 9 точки от водача Барселона. Тимът от " Метрополитано " позволи първата си загуба в шампионата при гостуването на Еспаньол в последния кръг за 2017 година. Примера дивисион 17 кръг, петък 22 декември  Еспаньол 1:0краен резулат  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР