Крайбрежен град е коронован за спокойна столица на Обединеното кралство“

...
Крайбрежен град е коронован за спокойна столица на Обединеното кралство“
Коментари Харесай

Крайбрежен град в Англия, коронован за „спокойна столица на Обединеното кралство“ с невероятни плажове и художествени галерии

Крайбрежен град е коронован за „ спокойна столица на Обединеното кралство “ поради своята спокойна атмосфера.

Борнмут постоянно е бил известна дестинация за летовниците, с помощта на оживения нощен живот, емблематичния пристан и огромните пясъчни плажове. Скорошно изследване обаче дефинира Борнмут като крайната дестинация за тези, които търсят спокойна и спокойна атмосфера. Supplement Place проучва данни от 50 дребни и огромни градове в Обединеното кралство, в това число фактори като задоволство от живота, благополучие и безпокойствие въз основа на данни от ONS.

Изследователите също по този начин оцениха броя на годишните търсения с Гугъл за основни думи като зелени площи, медитация, паркове покрай мен и йога, с цел да дефинира общия резултат за всяко местонахождение. Окръг Дорсет е разпознат като щастливо и умерено място за живеене, с ниски равнища на безпокойствие измежду жителите му. Но наподобява, че Борнмът има какво да предложи на посетителите, търсещи релаксираща отмора.

В този...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР