Кръстника на българската мафия или нейният романтичен образ, както беше

...
Кръстника на българската мафия или нейният романтичен образ, както беше
Коментари Харесай

Шок! Иво Карамански прави фурор във Фейсбук

Кръстника на българската мафия или нейният сантиментален облик, както беше прочут през годините на прехода, Иво Карамански, бе погубен преди 24 години на 20 декември 1998 година по време на ваучър във вила в полите на Витоша.

Повече от две десетилетия след гибелта на митичния разбойник обаче той се оказа, че продължава да живее във Facebook и има над 5,6 хиляди почитатели.
-->
Страницата „ Иво Карамански “ стартира с встъпление, откъс от Кръстника:  “Ако ме убият, ще лишат народа от един фиктивен, само че приветлив облик на мафията ”. 

От данните във Facebook се вижда, че е основана преди 2 години и е продължение на предходната страница BGGodfather, която е на близо 10 години и имаше над 4 хиляди почитатели, сподели инспекция на Телеграф.

Страницата се поддържа от една от трите му дъщери – Десислава. На нея изобилстват фотоси на митичния воин от годините на прехода, а огромна част от мненията са позитивни.

Има и видеа с изявленията, негови и за него, давани от знакови фигури като наказания за две убийства Марио Пеев, кримигероя Николай Русев-Кольо Китаеца от Русе и топкриминалиста Ботьо Ботев. Под видеата има даже апел:

„ Ако Иво е оказал помощ и на Вас, направете видео с роман “, към което към този момент очевидно се е отзовал точно Кольо Китаеца, който споделя по какъв начин „ бате Иво ме избави от полицията “.

Мнозинството от почитателите на Карамански копнеят по тези години и разясняват, че им се желае времената от 90-те още веднъж да се върнат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР