Красива макси рокля, елегантен гащеризон, oversize риза, тишърт, пола или

...
Красива макси рокля, елегантен гащеризон, oversize риза, тишърт, пола или
Коментари Харесай

26 стайлинг идеи как да носим бяло по най-елегантния начин

Красива макси рокля, грациозен гащеризон, oversize риза, тишърт, пола или деним в миди дължина – има толкоз доста аргументи да носим бяло през лятото. Толкова му отива и толкоз нежно се отразяват слънчевите лъчи в него. Особено в случай че го разхождаме боси по плажа или из някое красиво крайбрежие като Санторини или.



Да, придава изящност на всеки тоалет и събрахме цели 26 хрумвания, с цел да ви вдъхновим да го извадите на показ това бяло. Заради неговата непрактичност постоянно го оставяме в дрешника, само че total look в този цвят постоянно наподобява елегантно и от време на време минималистично, изключително в случай че дрехата е от лен или памук и в композиция с бели. Никога не съм била обожател на белите обувки, за разлика от белите кецове, без които не мога, само че от време на време street style визиите съумяват да ме убедят, че могат да наподобяват стилно, изключително под формата на strapless сандали.



Ако не желаете да сте напълно в бяло, неговата индиферентност разрешава да го комбинирате с съвсем всички цветове и принтове, изключително настоящите. Въпреки това го харесваме повече в комбиниране с бежово, кафяво или черно (другите му неутрални другарчета). А на онлайн платформата ви чакат няколко красиви рокли в бяло, които ще видите и в нашата изложба, тъй че да съчетаете вдъхновението с малко шопинг.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР