Красимира Стоянова, директорката на ОУ “Г.С.Раковски“ в несебърското село Оризаре,

...
Красимира Стоянова, директорката на ОУ “Г.С.Раковски“ в несебърското село Оризаре,
Коментари Харесай

Уволниха на мига училищната директорка за пениса в тортата

Красимира Стоянова, директорката на ОУ “Г.С.Раковски “ в несебърското село Оризаре, която блестна на фотография с торта, украсена с голям сексуален член, бе освободена от работа на мига.
Скандалната снимка е запечатала незабравим миг от охолно празненство, по случай 38-я рожден ден на директорката Красимира Стоянова-Иванова, напомни Флагман.бг.
Шокиращият кадър втрещи освен родителите, само че и учениците от школото. На същото мнение са и в бургаския инспекторат на МОН. Шефката на локалното РУО инж. Виолета Илиева изпаднала в шок, когато видяла ухилената директорка на скандалното фото.
"Не знам какво да кажа просто, доста съм възмутена. Когато ми рапортуваха за фотографията и я видях, останах без думи. Веднага й се обадих и я попитах непосредствено: това тя ли е? Тя призна. Вторият ми въпрос беше дали фотографията е същинска или монтаж. И когато директорката сподели, че няма монтаж, диалогът завърши.
Повиках я неотложно в кабинета си и тя пристигна готова с молба за овакантяване. Прекратих й неотложно годишната отпуска, която ползваше, и от през днешния ден тя е освободена от работа на секундата, без никакви предупреждения ", съобщи шефката на просветителния инспекторат в Бургас инж. Виолета Илиева.
Тя беше безапелационна, че преподавател с сходно скандално и непочтено държание няма място в просветителната система. "Всеки човек би трябвало да преценява държанието си отвън работното място, когато е обществена персона. Още повече, когато работи с деца. Това е безусловно неприемливо и взаимни отстъпки няма да има за никого ", безапелационна е Илиева.
Уволнената директорка не се е озовала по никакъв начин инцидентно в Оризаре. Родителите й са родом от селото и живеят сега там. Красимира Стоянова - Иванова пък живеела със брачна половинка си двете им деца в Поморие, само че всеки ден пътувала до Оризаре. Преди това тя е работела като продавачка на плажни артикули в комерсиалния център на в.с. "Елените ", написа Монитор.
"Тази жена в никакъв случай не е работила като преподавател преди. Беше си продавачка дълги години. Не знаем какво е приключила и дали въобще има педагогическо обучение. Изведнъж от продавачка влезе в политиката и стана шеф на учебно заведение. Обществена загадка е неприличното й държание по питейни заведения и нощни заведения ", описаха поданици на Поморие, потресени от следващия скандал с школската директорка.
Съпругът й Иван Иванов е от Сливен и работел като готвач по хотелите в Слънчев бряг.
Скандалната фотография с тортата-пенис излиза броени дни преди състезанията за учебни шефове, които са идната седмица. Според осведомени появяването й тъкмо в този момент не е по никакъв начин инцидентна и цели да дискредитира директорката. Красимира Стоянова е била измежду претендентите, само че след грозния скандал тя сигурно няма да взе участие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР