Краля на фолка Азис поздрави майка си по случай нейния

...
Краля на фолка Азис поздрави майка си по случай нейния
Коментари Харесай

Азис показа красивата си майка

Краля на фолка Азис поздрави майка си по случай нейния рожден ден и изненада всички с тяхна обща фотография. Гергина се оказа непокътната жена, която несъмнено хваща окото, написа Шоу Блиц.

Едва ли има човек, който да не знае, че майката на Азис го ражда в Сливенския затвор през 1978 година Там майката на бъдещия крал на поп-фолка попада поради татко си.



" Ти беше до мен, когато никой не беше! Ти се бореше за мен, когато хората извръщаха глава от мен! Ти не се отхвърли и за момент да бъдеш моя майка и закрилница! Ти ме даде на този свят и постави звезда на челото ми още с раждането ми! Казват, че децата избирали майките си още преди зачеването им. Милиони пъти, още веднъж бих избрал теб! Обичам те ", написа Азис към майка си.

Лелите на Азис преди време в „ Ничия земя “ описаха, че бащата на Гергина я вкарва в пандиза, с цел да се отърве от Троян, бащата на Азис. „ Васко е роден от неразрешена обич. Баща му е турски ром, а ние сме от Кардарашите “, описаха тогава те.

Самата Гергина нееднократно е споделяла, че е желала да направи аборт. Просто не се чувствала подготвена да бъде майка. Всъщност на документи даже абортът бил изработен, само че отивайки в уречения ден и час за процедурата, лекарите откриват, че тя е в много напреднала бременност и няма по какъв начин да се направи аборт. В последна сметка Азис се появява на бял свят, макар мнението на своите баба и дядо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР