Кралица Виктория, Принцът на Уелс, Крал Уилям Четвърти. Освен имена

...
Кралица Виктория, Принцът на Уелс, Крал Уилям Четвърти. Освен имена
Коментари Харесай

Кой има право да ползва името на Елизабет Втора

" Кралица Виктория ", " Принцът на Уелс ", " Крал Уилям Четвърти ". Освен имена на английски монарси, това са и някои от най-срещаните наименования на пъбове във Англия. Така се споделят надлежно 150, 130 и 50 пивници в страната.
 Кралица Елизабет Втора и ще бъдат ли оповестени персоналните й писма и дневник
Какво има в тайния дневник на Елизабет Втора

Какво още може да научим за нея

След гибелта на Елизабет Втора се чака още доста обекти - освен пъбове, да бъдат кръстени на нейно име. Това обаче няма да е толкоз елементарно, тъй като държавното управление има намерение да постави много високи условия за всяко място, което желае да носи името на починалата кралица.

Сред прецизните условия да вземем за пример е едно значимо изискване: обектът, било то бизнес, парк или ресторант, да има някаква връзка с или монархията. Също по този начин, в случай че се снабди с мечтаното име, би трябвало да има част (нещо като мемориал), с която се отдава респект на кралицата.
 Лондонски пъб на име

Лондонски пъб на име " Принцът на Уелс "

През септември ще се навърши една година от гибелта на най-дълго царувалия монарх в историята на Англия. Точно за това държавното управление счита, че доста търговски обекти ще желаят да сменят името си в нейна чест и ще направи всичко по силите си то да се употребява само по " заслужен и оправдателен " метод.

От Royal Central напомнят още, че измежду другите обичани наименования на пъбове във Англия са " Короната " - цели 500, " Короната и розата ", " Главата на краля " и " Главата на кралицата ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР