Кралев: Държавата ще помогне за разширяване на базата на националния

...
Кралев: Държавата ще помогне за разширяване на базата на националния
Коментари Харесай

Кралев: Държавата ще помогне за разширяване на базата на националния отбор по художествена гимнастика

Кралев: Държавата ще помогне за разширение въз основата на националния тим по художествена гимнастика
Премиерът Бойко Борисов пое ангажимент да помогнем с финансиране на разширението въз основата на националния тим по художествена гимнастика, съобщи спортният министър Красен Кралев в Министерски съвет, съобщи кореспондент на БГНЕС.

"Не можем да разясняваме съответна сума, първо би трябвало да има план, с цел да се види от какво ще има потребност, само че изрично ще работим в посока разширение. Първо би трябвало да си подготвим домашното с това да висим какъв брой средства ще бъдат нужни. Това са естествени строителни дейности и първо би трябвало да получим план от федерацията", сподели Кралев.

"Наистина има предпочитание от страна на Борисов да ни помогне и аз съм сигурна, че сега, в който сме подготвени с плана, ще получим тази помощ от държавното управление, тъй като в действителност имаме крещяща потребност от разширение на националната база. Най-важното е, че Борисов пред нашите доста съществени шефове от ФИГ съобщи своето задоволство от това какво се случва с българската художествена гимнастика. Вие самите сте очевидци на това какви резултати реализираме и по какъв начин работим, тъй че аз съм уверена, че мечтаното уголемение на залата ще го имаме", добави президентът на родната централа Илиана Раева. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР