Кръговите кръстовища по родните пътища нерядко изненадват някои водачи, а

...
Кръговите кръстовища по родните пътища нерядко изненадват някои водачи, а
Коментари Харесай

Кръгово в Карлово затрудни малка кола, но водачът намери решение ВИДЕО

Кръговите кръстовища по родните пътища нерядко " изненадват " някои водачи, а куризните обстановки не липсват. Подобна преживелица показа и водач на камион. Той разгласява случай, при който водач с дребна кола направил невероятна маневра. Но не в самото кръгово, а единствено на метри след него. Случката е от град Карлово

Автомобилът излязъл от пътната връзка, само че по-късно завил внезапно наляво - тъкмо след разграничителния остров, с цел да смени посоката на придвижване.

" Така се минава на кръговото ", разказва гледката Велизар Д. Някои жители споделят, че постоянно са се сблъсквали с нарушавания в кръгови кръстовища, а други се тормозят, че сходни прояви може да завършат и с пътен случай.

Не липсват и карловци, намиращи оправдение за държанието на лидера. Вижте някои от мненията на локалните:

" Просто се е разсеял! И... ляв завой - корекция! ", отбелязва Поля Ш.

" Да де, само че отбивката за Круиза е 3 метра пред него -  можеше да обърне там. Аз съм с 40-тонен камион! Ако мина през него, какво става? ", чуди се мъжът, популяризирал фрагментите.

" Объркал се е индивидът! Нормално е при тези цени на бензина - 2.86 лева,  вместо да катери догоре и да върти на кръговото, да се спусне ", написа Мирослав С.

" Скоро ми излезна един в насрещното на горното кръгово ", споделя неволите си Иван И.

" Той от къде да знае, че това е кръгово?! Аз имах 2 случая на горното кръстовище да ми излизат против мен ", написа и Христо Б.

 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР