Никола Минчев за изтеклите записи: Ясно е, че са в

...
Никола Минчев за изтеклите записи: Ясно е, че са в
Коментари Харесай

Никола Минчев за изтеклите записи: Ясно е, че са в полза на нашите опоненти


Никола Минчев за изтеклите записи: Ясно е, че са в интерес на нашите съперници.

На изтеклите записи не се чува моя глас. Не мога да кажа дали са се случили такива диалози. Това разяснява претендентът за евродепутат от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ Никола Минчев в ефира на Нова. 

Експерти споделят, че записите са манипулирани. Частите, които са изрязани са се казани някъде. Съществен въпрос е кой подслушва партия – по принцип и по време на акция. И в границите на последваща акция излиза като компромат.

На въпрос кой подслушва ПП-ДБ, Минчев отговори: Службите. Тук още веднъж се слага въпросът за промените им. Да се пускат записи направени от службите е неприемливо. Ясно е, че те са в интерес на нашите съперници ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Зам.-председателят на Народното събрание означи, че не е участвал на среща с Алексей Петров. И добави, че не знае за среща сред Петров и представители на Политическа партия.

„ Не чакам да изляза богат от политиката. Без да се окайвам от заплащането, богат не чакам да изляза. Това, което върша в политиката не е да влизам в партийни сделки “, сподели още той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР