Крадци атакуват моловете със заглушителни устройства и магнити, с които

...
Крадци атакуват моловете със заглушителни устройства и магнити, с които
Коментари Харесай

Атакуват молове със заглушителни устройства и магнити

Крадци нападат моловете със заглушителни устройства и магнити, с които пробиват алармените отбрани на стоките. Това описаха търговци и охранители в огромните търговски обекти. Рискът от обири е още по-голям в дните към Коледа, когато хората пазарят интензивно. Какви са най-новите техники на джебчиите и по какъв начин да избегнем клопките по време на коледното извършване на покупки - отговорите потърси Георги Георгиев в рубриката „ На твоя страна” в утринния блок на Нова телевизия.

Улисани в коледните покупки постоянно забравяме за рисковете, които ни дебнат в моловете и по пазарите. По традиция по време на извършване на покупки огромните търговски обекти са щурмувани от групи от ловки крадци, които дебнат разсеяните купувачи. За това предизвестяват и тази Коледа от полицията.

Камерите на охранителите засичат двойка, която преглежда скъпи облекла в магазин в столичен мол. Влизат с огромни чанти и обикалят към щандовете близо час. Съмнителното им държание притегля вниманието на охранителите. Затова са тествани на изхода. „ С чанта с фолио, напълно модифицирана, се пробваха да изнесат несъмнено количество скъпа стока в по-малки размери. Същите бяха видяни авансово и сега, в който те напускаха магазина бяха заловени”, описа Иван Карапенев, чиновник на охранителна компания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР