Крадливи кметове на ГЕРБ изпаднаха в паника след открито обявената

...
Крадливи кметове на ГЕРБ изпаднаха в паника след открито обявената
Коментари Харесай

СТАВА СТРАШНО в Narod.bg: Крадливи кметове на ГЕРБ пропяват за схемите – идва Иван Гешев

Крадливи кметове на ГЕРБ изпаднаха в суматоха след намерено оповестената от Иван Гешев война на Бойко Борисов и престъпната хунта, потвърдиха източници на Narod.bg от най-компрометираните области в България.

По-рано през днешния ден прокурор №1 хвърли няколко бомби – че Бойко му е предложил да отиде дипломат в Израел или Турция, с цел да освободи поста и не пречи на схемите, които „ политическият отпадък “, по думите на Гешев, върти на гърба на народа от десетилетия.

За да го „ убедят “, Бойко и компания разпитвали къде е фамилията на прокурор №1, което се оказа зад граница в „ другарска страна с другарска прокуратура “.

Реклама

Атака против Гешев е маркирана с престъпна панделка – прокурор признал пред своя началник, че от хора на Борисов е пристигнало искане следствието за пране на над 5 милиона евро с „ Барселонагейт “ и любовницата „ Мис Бикини “ Борислава Йовчева, да бъде прекъснато.

Сега е ред на Иван Гешев да покаже, че е български магистрат, пръв измежду равни – съгласно нашия източник ще се стартират десетки следствия против крадливи кметове на ГЕРБ, ощетили бюджета с милиарди около престъпно извършените през годините публични поръчки, които пълнеха чекмеджето с евро по 500 и златни кюлчета.

Смята се, че някои от пробитите градоначалници ще се опитат да спасят кожата, като пропеят по чия заповед са отклонявали милиони и дали пътят на парите в следствие не води към Банкя.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР