Коя е 22-годишната приятелка на 44-годишния Лео ди Каприо?! Защото

...
Коя е 22-годишната приятелка на 44-годишния Лео ди Каприо?! Защото
Коментари Харесай

Коя е 22-годишната приятелка на Леонардо Ди Каприо?

Коя е 22-годишната другарка на 44-годишния Лео ди Каприо?! Защото някак ни се желае да знаем повече от това, че е модел и изгряваща актриса, изключително откакто се задържа толкоз дълго до холивудския артист. Още преди 2 години в медиите се появиха техни фотоси, само че никой не знаеше какви тъкмо са връзките им. Двойката настойчиво се пробва да резервира персоналния си живот оттатък медийното пространство, само че доказателствата за връзката им стават все по-явни. Представяме ви Камила Мороне и 5 неща, които не знаем за нея. 

Баща модел –  щерка модел  

Оказва се, че бащата на Камила е супермодел и тя очевидно има много мощен ген. Майка й, Лусила Сола, е актриса, а наскоро Vogue дефинира 22-годишната хубавица като „ идващото огромно знамение на фестивала в Кан “. Няма инцидентни неща, всичко се крие в ДНК-то.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Camila Morrone (@camilamorrone) на Юли 30, 2013 в 11:07 PDT

Ал Пачино е неин пастрок

„ Кръстникът “ се среща с майката на Камила от 2009 година до 2018 година В медийното пространство настойчиво се твърди, че навръх Пачино би трябвало да благодари 22-годишната хубавица за познанството си с Ди Каприо, тъй като двамата артисти били другари от доста години.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Camila Morrone (@camilamorrone) на Юни 16, 2016 в 9:26 PDT

Има възбрана да си оформя веждите... от майка си

Още през 2016 година в изявление за Vogue Камила загатва, че майка й изрично й забранила да оформя веждите си. Вече няколко сезона на мода са естествените и плътни вежди, тъй че може да се каже, че 22-годишната другарка на Лео е в крайник с трендовете.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Camila Morrone (@camilamorrone) на Юли 2, 2019 в 3:35 PDT

Рядко употребява грим

Камила е от девойките, които не употребяват доста козметични артикули, изключително във връзка с грима. Залага на естествената красота, като свое най-голямо оръжие и самоуверено разгласява в Инстаграм фотоси с хаштаг  #nomakeup  .
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Camila Morrone (@camilamorrone) на Юни 16, 2019 в 4:40 PDT

Обожава пица

Неведнъж аржентинката е признавала, че обича да хапва пица пред тв приемника. Разбира се, идващия въпрос е: „ Как това момиче има такова тяло? “ Просто е, защото балансира калориите с доста тренировки и вървене пешком. Освен това няма кола и се гордее с този факт. На кого му е притрябвал автомобил, девойки?! Особено, в случай че до нас е Лео ди Каприо.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Camila Morrone (@camilamorrone) на Юни 22, 2016 в 8:14 PDT

 

 
А ето и къде да гледаме Леонардо ди Каприо

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР