Корнелия Нинова трябва да се оттегли с извинение към БСП,

...
Корнелия Нинова трябва да се оттегли с извинение към БСП,
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Нинова трябва да се оттегли с извинение към БСП

Корнелия Нинова би трябвало да се отдръпна с опрощение към Българска социалистическа партия, съобщи Кирил Добрев в предаването „ Тази събота и неделя “. ГЕРБ са още веднъж първа политическа мощ поради наши неточности, уточни той.

След вътрешнопартийния избор Нинова получи една мощна поддръжка от партията и всички чакахме да се съберем под общи флагове и да „ мачкаме “ съперника, само че ние отворихме братоубийствени войни, разяснява той.

За партийците Нинова се представяше като нещо приблизително сред Жана д'Арк и Райна Княгиня, само че в действителност за тези извън тя беше един политик от прехода и то провален, както виждам към днешна дата, разяснява още Добрев.

„ Трябва да приказваме за осъзната виновност, тъй като няма ръководител на партията през последните 30 години толкоз удобно да е провел едни парламентарни избори. Корнелия Нинова имаше опция да слага, който си желае за лидер на листи, да размества, да преписва стратегии от Института за пазарна стопанска система и от публикации във вестниците “, означи Кирил Добрев.

„ Ако бяхме спечелили изборите, цялата заслуга щеше да бъде на Нинова, само че ние сме трети. Никой няма да я натиска да дава оставка, това е нейно лично решение. Въпросът е да се простим на партията и на тези дребни човечета, които дават нещо от себе си за тази партия и да се оттеглим. Да дадем опция на други хора да я изградят на ново, тъй като политиката е доверие сред политиците и гласоподавателите “, прикани той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР