Консултациите в Конституцията са поредната търговия за политическо оцеляване. Това

...
Консултациите в Конституцията са поредната търговия за политическо оцеляване. Това
Коментари Харесай

Нинова: Преговорите за ВНС са търговия за политическо влияние

Консултациите в Конституцията са следващата търговия за политическо оцеляване. Това сподели претендентът за водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в края на срещата с депутатите от 7-ото Велико народно събрание, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.

„ Благодаря ви още един път за тази среща. Почувствах виновност по време на полемиката и поемам отговорността за това, че не сме инициирали по-рано разговор по сред си, че не сме употребявали задоволително и вашия опит и потенциал да ни помогнете в най-различни обстановки – парламентарни обстановки. Наистина животът сервира най-сериозното тестване Конституцията, в чието написване и приемане сте взели участие. Ние имаме потребност от вашия потенциал в доста други случаи. Поемам отговорността да поправяме това държание “,каза още Нинова.

Тя предложи 12 юли да си стане дата за среща на депутатите от 7-ото Велико народно събрание с Българска социалистическа партия.

„ Нека да приемем, че 12 юли ще бъде нашата, на партията и на вас дата, в която ще се събираме да означаваме тази дата, да възстановим връзката и разговора “, сподели още претендентът за водач на Българска социалистическа партия.
Според нея процесът по предложение, приемане и разискване на нова Конституция и Велико народно събрание явно ще продължи.

„ Води се пазарлък “, посочи още Корнелия Нинова във връзка с консултациите. Тя регистрира, че „ Воля “ извиват ръцете. „ Затова това не са съвещания. Това е следващата търговия за политическо оцеляване, само че по-опасно за въвеждане на властнически трендове, които де факто към този момент ги имаме, само че в този момент желаят де юре да ги постановат “, посочи още Нинова.
Според нея си заслужава общата борба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР