Конфузна ситуация се получи на синдикален протест.Председателят на Управителния съвет

...
Конфузна ситуация се получи на синдикален протест.Председателят на Управителния съвет
Коментари Харесай

Голям цирк! Как цъфна синдикален лидер на затворите

Конфузна обстановка се получи на синдикален митинг.

Председателят на Управителния съвет на Синдиката на чиновниците в пандизите Ясен Тодоров стачкува в Бургас с забавен аутфит, видя Флагман.бг.
-->
Тодоров е смутил всички на вчерашния алегоричен митинг, откакто се е явил облечен от главата до петите с „ Армани “, след което се посочил на всяка една камера, която е отразила проява.

Включително и по няколко национални малките екрани, които предаваха онлайн.

„ Станахме за смях поради него. Вижте какъв брой хора ни разясняват в обществените мрежи и ни се подиграват. Няма нищо неприятно в марковите облекла, само че неприемливо е да излизаш и да протестираш в този тип – единствено якето коства 400 лв.. Така няма кой да ни одобри насериозно, нито да чуе настояванията ни. Повечето сътрудници или бяха с униформи или със непретенциозно облекло “, сподели пред Флагман.бг един от надзирателите, взели участие във вчерашния митинг.

Синдикалният водач от София Ясен Тодоров е един от нормалните представители по тази тематика. До този миг той е повеждал въпроси за ниските заплати. Действително възнагражденията на надзирателите са сред 1000 и 1500 лв..

Но ниските заплати очевидно не отблъскват претендентите за надзиратели.

Според зам.-министъра на правораздаването Мария Павлова по 50 души се борили за едно свободно работно място на конкурс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР