Конфликтен ден. Енергиен спад. Водачите трябва да внимават по пътищата.

...
Конфликтен ден. Енергиен спад. Водачите трябва да внимават по пътищата.
Коментари Харесай

Стрелци, време е за промяна! Водолеи, идват нови възможности!

Конфликтен ден. Енергиен спад. Водачите би трябвало да внимават по пътищата. Да се заобикалят тъмни места, стаи, ъгли. Когато падне мрак, светете във всяка стая на дома си.

Овен – Днес можете да имате доста непроизводителен ден, тъй като не можете да видите решенията. Може да сте изпълнени с доста подозрения. Пазете се от несъществени дейности, може да не се получат прекомерно добре.

Телец –Не е подобаващ ден за покупки, продажби и сключване на контракти. Приятелската рецензия може да ви помогне да се поправите, в случай че я приемете вярно. По-важно от всеки път е да съберете сили и да обърнете особено внимание на дома си или на околните си.

Близнаци – Денят не е съвършен за правене на безапелационни изводи, само че вие сте в страхотна позиция да съберете частите на пъзела и да обърнете внимание на другите елементи. Дръжте реакциите си под надзор, тъй че да не достигате до крайности.

Рак –Това, което се случва зад някои затворени порти през днешния ден, може да има силата да промени доста неща. Преди да зададете въпрос, уверете се, че желаете да знаете отговора. Това, което ще научите, може да бъде повече, в сравнение с можете да се справите.

Лъв – Денят е добър да се концентрирайте върху вътрешния си свят, до момента в който наблюдавате пластовете на нова обстановка, образуваща се към вас. Ако би трябвало да измененията част от себе си за нещо, което ще усъвършенства живота ви, това може да е денят, в който сте подготвени да изкорените проблемите си.

Дева – Възползвайте се от опцията да внесете нова позиция към даден проблем, който ви вълнува. Можете да разгледате самостоятелните проекти още веднъж, с цел да видите къде можете да извършите някои усъвършенствания.

Везни –Чудесен ден е да започнете да чистите, без значение дали физически, душевен или прочувствено. Може би би трябвало да сложите стаята си в ред или да внедрите ред в живота. По-лесно е да се каже, в сравнение с да се направи, само че би трябвало да се справите с всяка обстановка.

Скорпион – Могат да се появят непредвидени събития, само че това не би трябвало да лишава вътрешния ви мир. Пазете се от избрани завладяващи настройки и се пробвайте да мислите допустимо най-ясно, тъй като огромна част от хаоса, който ви се случва, има връзка със личните си отрицателни страсти.

Стрелец – Можете да се изправите пред трудности и забавяния във всичките си проекти. Направите нужните промени в живота си и това ще ви даде висока степен на задоволство. Самоувереността ще ви помогне да преодолеете всяка спънка.

Козирог – Може да се почувствате раздразнени от развиването на нещата, които се случват през днешния ден. Вие може да се разбунтувате и това ново отношение може да ви помогне да измененията събитията и да преодолеете трудностите.

Водолей – Денят може да донесе комплициране и недоразумения. Някои неща няма да бъдат приключени през днешния ден. Идват нови благоприятни условия за вас, които изначало може даже да не виждате, тъй като сте прочувствено нестабилни.

Риби – Днес е ден, в който мозъкът ви може да е малко мъгляв, тъй че отразете, мислете и действайте поредно. Вземете решенията си умерено, в случай че не, оставете го за различен ден. Не правете нищо, в което не сте безусловно сигурни.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР