НЮ ЙОРК (AP) — Веднъж той каза, че би понесъл

...
НЮ ЙОРК (AP) — Веднъж той каза, че би понесъл
Коментари Харесай

Майкъл Коен: Предизвикателен звезден свидетел в процеса за тайните пари на Доналд Тръмп

НЮ ЙОРК (AP) — Веднъж той сподели, че би понесъл патрон за Доналд Тръмп. Сега Майкъл Коен е най-голямата юридическа екипировка на прокурорите в процеса за секрети пари против някогашния президент.

Но в случай че трансформиралият се във зложелател медиатор на Тръмп е подготвен да предложи на правосъдните заседатели тази седмица вътрешен взор върху покупко-продажбите в основата от делото на прокурорите, той също е толкоз провокационен звезден очевидец, колкото и да е.

Има неговата измъчена история с Тръмп, за който той е служил като персонален юрист и решителен проблеми, до момента в който практиките му не попаднат във федерално следствие. Това докара до присъди за тежки закононарушения и затвор за Коен, само че без обвинявания против Тръмп до тогава в Белия дом.

Коен, който се чака да застане на позиция в понеделник, може да се обърне към правосъдните заседатели като към човек, който е искрено разчитал със личните си злодеяния и заплати за тях със свободата си. Но правосъдните заседатели евентуално също ще научат, че към този момент лишеният о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР