Овен - Майка на жезлите, обърната Творец През този период

...
Овен - Майка на жезлите, обърната Творец През този период
Коментари Харесай

Седмичен таро хороскоп

Овен - Майка на жезлите, обърната
Творец

През този интервал се пазете от лукаво и предумишлено манипулиране. Не си въобразявайте, че околните се пробват да ви навредят. Дръжте се надалеч от хорски злословия. Не бъдете параноични и манипулативни. Не използвайте прочувственото изнудване като ваше оръжие. Искате да постигнете доста неща, само че това не е методът.
Телец - Баща на жезлите
Интелект

Информацията ще ви залива от всички страни през този интервал. За доста от вас жаждата за познания безусловно ще се трансформира в алчност за обстоятелства. Ще имате голям брой хрумвания, само че те ще бъдат безредни и няма да можете да изберете към коя тъкмо да се насочите. Имайте поради, че прекомерното количество информация може по-скоро да ви натовари и обремени, в сравнение с да ви даде ясна тенденция. За хората на изкуството, създателите и предприемачите следва прелестен интервал, изпълнен с доста нови хрумвания и реализация на планове.
Близнаци - Четворка жезли
Перфектност

Изпипвайте всичко до последния подробност. Обръщайте внимание и на най-малките детайлности, с цел да не съжалявате след това. Бъдете съвършени както в облеклото си, по този начин и в работата си. Само по този начин ще имате триумф и ще се доберете до покачването, което от дълго време ви чака и сте заслужили със своята безрезервност и себераздаване на всички равнища. Бъдете спокойни, положителни и уверени. Не разрешавайте на никой да ви упрекна в небрежност и индиферентност. Бъдете съвършени!
Рак – Обесеният
Уникалност

Ограничения и всеотдайност поради непознати благородни дела. Чувствате, че нямате налична сила. Преустановявате с проектите си. Като че ли нямате надзор над събитията в живота си. Поуката от неотдавна претърпени компликации възобновява възприятието ви за успокоение и ви прави по-жизнени. Благодарение на това ускорявате вашата вътрешен глас и духовни пристрастености.
Лъв - Седмица чаши
Илюзия за триумф

Силни и спорни стремежи ще ви обзет през този интервал. Необходимо е фантазиите ви да станат по-практични. Положете повече старания, с цел да се трансфорат очакванията и желанията ви в освен това от празни фантазии. Въвлечени сте в странна обстановка, чувствате се дезориентирани и комплицирани. Внимавайте с опиатите и алкохола през този интервал.
Дева - Баща на мечовете
Лидерство

Ще получите тенденция и ще имате опция да взимате мигновени решения. Трябва да изслушвате деликатно препоръките на близките. Много от вас ще проявят забележителен професионализъм и опит в работата си. Ще бъдете блестящи и разгромяващи, на моменти даже високомерни, само че ще проявявате изключителни аналитични качества и вътрешен самоконтрол. Предстои прелестен интервал, в който интелектът и вдъхновението ще бъдат до вас.
Везни - Петица мечове
Поражение

Обзело ви е пораженческо въодушевление. Чувствате боязън и безволие. Все едно сте изгубили значима за вас борба. Мислите ви са отрицателни, отстъпвате от правилата си и се примирявате със обстановката. Съкрушени сте от загубата, която сте изпитали и ви се е случила. Злото е разкрило слабото ви място и се е настанило в душата ви. Сломени сте и не можете да намерите леговище за душата си. Лекът за вас през този тежък интервал е да бъдете измежду другари, да сте заобиколени от хубост и да вършиме нещата, които ви носят наслада.
Скорпион - Тройка камъни
Работа

Ново начало. Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна забравени и изконни душевни полезности ще придобият особена мощ за вас. Ще откриете другарство и съгласие даже там, където сте имали подозрения. Пътят е открит пред вас, с цел да поставите ново начало и да реализирате концепциите си. Прекрасен интервал за другарство със фамилията, родители и близки.
Стрелец - Асо мечове
Познание

През този интервал кристално ясната мисъл ще ви помогне да откриете отговорите на въпросите, които ви мъчат отдавна. Вникнете в действителността, пробийте си път към истината през царството на хаоса. Проявете интелекта си и използвайте силата на мозъка ви. Изпипвайте детайлите, единствено по този начин ще получите прояснение на съзнанието и мисълта. Много от вас могат да стигнат до истини и изводи, за които даже не са и подозирали преди.
Козирог - Четворка камъни
Земната мощ

Проявете почитание към Земята и себе си. Изпитвате дълбока връзка с античните първоначални сили. Всички земни детайли се съединяват, което ви дава опция да осъществите вашите материални стремежи. Разбирате по какъв начин всичко в микро- и макрокосмоса е обвързвано. Енергията безусловно бушува във вас. Творческото начало се възпламенява, силите ви са неограничени, с цел да постигнете задачите си. Задържате мощната позиция, в която сте в този момент.
Водолей - Седмица камъни
Поражение

Период, в който ръководство, власт, престижи и всевъзможни тематики, свързани с правната страна на нещата, ще имат превес във вашия живот. Ако към този момент сте постигнали нещата, които желаете, в този момент идва времето, в което ще би трябвало да си извадите всички нужни документи и разрешителни, с цел да сте спокойни и чисти пред закона. През този интервал е нужно човек да вземе значимо решение, да се лиши от нещо, да спре да се пробва да успее в дадена посока. Ако сте почнали частен бизнес и нещата не вървят изключително добре, в този момент е времето да разберете, че единствено затъвате и би трябвало да спрете. За тези, които са безработни, интервалът ще е удобен да си намерят работа. Изобщо фокусът през този интервал е върху професионалния път.
Риби – Луната
Мечтания

През този интервал сънищата ви ще са прочувствено заредени и ще оказват мощно въздействие върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни облици, които от време на време ще бъдат по едно и също време страшни и приятни. Поради тази причина ще се чувствате комплицирани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на цялостни обороти. Ще смесвате усеща и страсти. Предстои ви интервал на самоанализ.

Маг Розали, " Телеграф "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР