Днес ви представяме една гласовита лейди, за която тепърва ще

...
Днес ви представяме една гласовита лейди, за която тепърва ще
Коментари Харесай

Мирейн от „Гласът на България”: Музиката е моето призвание и мисия!

Днес ви представяме една гласовита лейди, за която занапред ще се приказва доста – Мирейн. Тя е чудовищно надарена и това стана ясно още от първата й поява в " Гласът на България ”. В паметното шоу тя стигна по-напред от други и то в тима на Мария Илиева. Сега Мирейн потегля по своя креативен път след предаването – без да е под крилото на който и да е. Сама написа музиката и текстовете на песните си, показва своя дебютен албум на известна столична сцена на 31 май, а организацията подсказва единствено едно – огромен капацитет за триумф!

 

- Мирейн, на 31 май от 20:00 следва да представиш твоя дебютен албум пред необятната публика под формата на концерт. Имаш ли някакви терзания, вълнуваш ли се?

- Вълнувам се. Нямам самообладание да изляза на сцената дружно с тези прелестни музиканти. Никога не съм правила нещо сходно. Издаването на албум и то дебютен, е извънредно значим и разтърсващ миг за всеки изгряващ актьор. Не се тормозя, тъй като съм уверена в себе си и желая повече хора да ме видят в тази светлина. От доста време работя по този план и считам, че в този момент това ще блесне.

Цялото изявление четете на 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР