Днес разбрах, че ще бъде назначена поредната проверка. Този път

...
Днес разбрах, че ще бъде назначена поредната проверка. Този път
Коментари Харесай

Иван Демерджиев : Искам да чуя резултатите от проверката как Брендо е влязъл в България

Днес разбрах, че ще бъде назначена следващата инспекция. Този път за това по какъв начин търсеният Евелин Банев-Брендо е влезнал в България. Искам да чуя резултатите от нея. Това сподели пред Би Ти Ви някогашният вътрешен министър Иван Демерджиев.

Той уточни, че още не е схванал по какъв начин по този начин погубен човек е излязъл през границата ни и отишъл в Сърбия. Той визираше случая, при който Петър Александров и Александър Кинов удушиха Кирил Русев. В следствие Кинов мина в Сърбия с документа на Русев, с цел да излезе, че той е в чужбина. 

Надявам се инспекцията за Брендо да стигне до дъно. Очевидно няма воля тези случаи да се ревизират. Смея да кажа, че не сме ставали очевидци на такива фрапантни случаи обратно във времето, разяснява Демерджиев. Посочи, че даже да се окаже, че Банев е в България още от времето, когато той е бил министър, службите е трябвало да го открият, защото от този момент е предходна повече от година.

Когато политическите водачи се занимават единствено с това по какъв начин да опазят себе си, това към този момент е проблем на държавността, разяснява Демерджиев проблема с  защитата на Бойко Борисов, за която през днешния ден Атанас Атанасов попита президента Румен Радев. Лидерът на ДСБ загатна за снайперисти, които седели покрай дома на Борисов в Банкя.

Демерджиев подлага на критика Министерство на вътрешните работи за битката с пазаруване на гласове. Даде образец със секции, в които съвсем всички гласоподаватели дали своят вот, всеобщо за една и съща партия. Според него това било поради пазаруване на гласове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР