Компанията зае 1-во място сред най-атрактивните работодатели в страната според

...
Компанията зае 1-во място сред най-атрактивните работодатели в страната според
Коментари Харесай

Kaufland е най-добрият работодател в България

Компанията зае 1-во място измежду най-атрактивните работодатели в страната съгласно влиятелната ранглиста Career Show Index 2022
Kaufland България е най-хубавият шеф в България, съгласно влиятелната годишна ранглиста. Компанията зае 1-то място в тазгодишното й издание на база на цялостната си работодателска политика и премиите, с които тя бе отличена през последните три години. Kaufland усъвършенства миналогодишния си показател и позиция в класирането, когато бе водач в бранша на модерната търговия.

„ Радвам се, че целенасочената ни работа за основаване на удобна среда за професионално развиване и изцяло благоденствие на екипа намират и външен израз посредством това влиятелно самопризнание. Отличията на компанията за създаване и внедряване на  новаторски процеси и планове в ръководството на човешките запаси, както и признанието, което получаваме като добър, виновен и атрактивен шеф, са ясно доказателство за комплексния ни метод с грижа за чиновниците. Високите резултати в извършеното в края на 2021 година вътрешно допитване за задоволеност на екипа изцяло го удостоверяват. Оценяваме резултатите в класацията на Career Show, тъй като ни демонстрират, че сме на прав път. Вярвам, че това достижение единствено ще ни стимулира да ставаме все по-добри в поддръжката и развиването на сътрудниците ни ”, разяснява Милена Караилиева, шеф „ Човешки запаси “ в Kaufland България.

Career Show Index отличава най-хубавите 100 работодатели в България. Индексът събира резултатите на фирмите на база получени от тях български и интернационалните оценки. „ Поздравяваме Kaufland България за триумфа и класирането в Топ 100 най-хубави работодатели в България в показателя на Career Show. За нас е чест, че можем за поредна година да откроим компанията като шеф, показал сполучливи практики и усърдна работа в грижа за човешкия запас “, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

През последната една година Kaufland България удостовери напредъка на работодателската си марка с над 20 влиятелни награди – с оценки на „ Employer of Choice Awards “, на „ Career Show Awards “, на „ Employer Branding Awards “ на b2b Media, на интернационалния конкурс Employer Brand Stars, на Годишните награди на БАУХ и други. През 2022 година Kaufland бе отличена и в категория „ Човешки запаси “ на първите годишни награди на Министерството на труда и обществената политика, както и на Годишните награди „ Златно сърце “. През месец юни Милена Караилиева, шеф „ Човешки запаси “ в компанията, бе отличена за поредна година с самостоятелен приз в годишните награди на списание и клуб „ Business Lady ”. В началото на актуалната година за четвърта поредна година компанията получи и сертификация за Топ Работодател от самостоятелния интернационален Top Employers Institute.

Повече за работодателската политика на Kaufland можете да научите на
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР