Компанията Булгаргаз официално съобщи за промените в ръководството си -

...
Компанията Булгаргаз официално съобщи за промените в ръководството си -
Коментари Харесай

Промени в ръководството на Булгаргаз - Деница Златева и още 3-ма в борда -

Компанията " Булгаргаз " публично заяви за измененията в управлението си - дни след новината, че новата власт назначава за изпълнителен шеф някогашния народен представител от БСП/Коалиция за България Деница Златева и вицепремиер в първия длъжностен кабинет на Румен Радев Деница Златева.

Заедно с нея в борда са назначени още трима души, а Иван Топчийски резервира поста ръководител на борда на шефовете.

В известието се показва, че близо две години Златева е работила в сдружението като административен шеф и има дълготраен управнически опит както в частната сфера, по този начин и в законодателната и изпълнителната власт. Заемала е управителни позиции в интернационална компания, а в политиката се е занимавала главно с външнополитически тематики. Тя е била народен представител в 42-то Народно заседание, където оглавява Комисията по европейски въпроси и надзор на европейските средства. През 2017 година става служебен вицепремиер по подготовка на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. 

Заедно с нея в борда на „ Булгаргаз “ са назначени Веселин Синабов, Татяна Петрова–Бояджиева и Димитър Спасов . От 2015 година Веселин Синабов работи в “Булгартрансгаз ”, като през последната година е бил директор дирекция „ Търговски услуги “. Татяна Петрова–Бояджиева е финансист, специализирал във финансовите разбори, обмисляне и бюджетиране. Димитър Спасов е инженер, с опит в интернационалните индустриални планове, се показва в известието.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР