Комисията за защита на личните данни е глобила пловдивски търговец

...
Комисията за защита на личните данни е глобила пловдивски търговец
Коментари Харесай

Пловдивският търговец Оскар пак се забърка в неприятности, глобиха го 1000 лв

Комисията за отбрана на персоналните данни е глобила пловдивски търговец Павел Тачев, по-известен с псевдонима си Оскар.

Тачев, който неколкократно се е забърквал в неприятности и има зад тила си доста срещи с полицията, ще би трябвало да заплати 1000 лв., защото е популяризирал персоналните данни на различен пловдивчанин.

Срещу Оскар бил подаден сигнал в КЗЛД, че разгласява погрешна, унизителна и обидна информация в профила си в обществената мрежа Facebook, като под текста е прикачил фотоси, три имена, ЕГН и адрес по персонална карта на пловдивчанин. Въпросното лице било алармирало в полицията против Оскар за продажба на монета.

След като КЗЛД глобили Оскар, той обжалвал в Административния съд в Пловдив, където обаче удостоверили санкцията и добавили още 100 лв. разходи по делото.

Семпъл обзор на профила на Тачев в обществените мрежи демонстрира, че търговецът на скъпи монети, антики и часовници има навика да разгласява редица постове против хора, които смята, че за го измамили или че го тормозят. Той е показал имена на притежател на заложна къща, който му продал краден часовник, и на служител на реда, който му конфискувал движимости.

Припомняме, че Оскар беше задържан при интервенция на ДАНС през 2017 с нелегално оръжие и маркови часовници за над 50 000 евро. При обиска в дома му са открити 3 револвера, муниции и антични предмети. Тогава той изясни пред кореспондент на TrafficNews , че носил оръжие, тъй като животът му бил в заплаха.

Оскар e прочут измежду феновете на марковите часовници в града. Другата му пристрастеност са скъпоценните камъни, оръжията и античните предмети.

В момента Оскар продава монета за 70 000 лв., като съгласно описанието тя е една от 9-те монети от 2 лв., емисия 1916 година с лика на цар Фердинанд.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР