Комбинираната детска стая може да е необходима на семейството ви,

...
Комбинираната детска стая може да е необходима на семейството ви,
Коментари Харесай

Иновативни начини да реновирате детската стая на близнаците ви

Комбинираната детска стая може да е нужна на фамилията ви, изключително в случай че имате близнаци. Има доста аргументи да изберете споделена детска спалня, в това число обстоятелството, че очаквате второ дете. Може пък да желаете да помогнете на близнаците ви да се свържат повече и да се сближат или просто се нуждаете от повече пространство в дома си. Двойните детски спални изискват малко повече подготовка и това е изцяло разбираемо. Освен, че те би трябвало да бъдат съобразени с потребностите на две деца, би трябвало и да се съобразите с мястото, което имате. Усилията обаче ще си костват, тъй като крайният резултат може да бъде пространство, което да въодушеви незабравими моменти.

Тук ви предлагаме някои креативен хрумвания за смяна на спалнята на близнаците ви:

Поставете двойно легло в стаята

На семейство с две деца, което не разполага с доста място, безспорно ще бъде немислимо да сложи две кревати в детската стая. В общата спалня обаче отвесното пространство е скъпо, по тази причина може да заложите на двойно легло. Вече не е наложително леглата да са безусловно едно под друго със стълба по средата. Има толкоз разчупени дизайни на мебели, които включват и дребни дрешници при леглата, тъй че да са още по-функционални. С двойното легло ще спестите място, а в останалото пространство може да поставите бюро за учене или да извършите ъгъл за игра. По този метод употребявате оптимално добре отвесното пространство и разрешава на всеки от близнаците ви да има свое лично легло.

Използвайте неутрална цветова скица

Независимо дали имате едно дете или близнаци – две девойки, две момчета или едно момче и едно момиче, изберете неутрална цветова скица. Тя ще ви помогне да създадете пространство, което предизвиква творчеството, до момента в който децата ви порастват. Освен това тези нюанси спомагат за спокойствието, насладата и концентрацията. Когато желаете смяна, можете просто да промените акцентите в неутралната им стая, като оставите стените недокоснати. Разбира се, не приказваме за напълно бели стени, само че може да заложите да вземем за пример на доста неясно жълто или бежово.

Потърсете бариера за стая

Макар близнаците ви по природа да са по-свързани един с различен от другите братя или сестри, това не значи, че не се нуждаят от персонално пространство. С бариера за стая можете да дадете на децата си повече усамотение. Същевременно ще увеличите мястото за предпазване в спалнята им. Можете да добавите пердета сред двете кревати или лавици сред две единични кревати, с цел да създадете мека стена, която трансформира всяко легло в настрана леговище. В една спалня завесите също могат да създадат доста изказване. Те служат освен за ограничение на светлината, само че и за тонизиране на помещението и придаване на излъскан тип.

Гореспоменатите неповторими и мислени хрумвания за детска стая ще обезпечат радостно пространство, на което близнаците ви ще могат да се насладят. Това са единствено някои насоки, които може да следвате. Много е значимо да се съобразите с пространството, което разполагате, както и с вашите стремежи и тези на децата. Може да взимате подготвени хрумвания, само че постоянно влагайте и по малко креативност от себе си. По този метод ще създадете неповторима детска стая за близнаците ви, а и за другите ви деца, в случай че имате такива.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР