Колкото повече наближава лятната ваканция, толкова по-бързо искаме да стопим

...
Колкото повече наближава лятната ваканция, толкова по-бързо искаме да стопим
Коментари Харесай

Изгорете 500 калории за 30 минути

Колкото повече наближава лятната почивка, толкоз по-бързо желаеме да стопим непотребните килограми и да оформим мускулите си.

Разбира се, желаеме да го сторим без да припарваме до фитнеса, само че всички споделят, че това е задача невъзможна. Е, не е напълно по този начин. Има доста тренировки в домашни условия, които да ни обезпечат съвършеното тяло, за което мечтаем. Един подобен образец е HIIT тренировката (High Intensity Interval Training – високоинтензивна интервална тренировка), която е къса, само че по тази причина пък обезпечава по-добро изгаряне на мазнините.

Фитнес гуруто Кристин Салъс ни демонстрира една 30-минутна HIIT подготовка, с която ще стопим цели 500 калории и ще оформим цялото тяло. За нейното осъществяване нямаме потребност от никакви по-специални уреди. Във видеото са употребявани топка (която може да сменяем с дребна табуретка или по-малка топка) и пудовка (която може да сменяем с шише от 1,5 л, цялостно с вода).

Правете тези извършения най-малко 3-4 пъти в седмицата, намалете тестените и пържени храни, и напълно скоро ще видите страхотния резултат върху вашето тяло!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР