Колкото по-дълго си с някого, толкова по-трудно се поддържа тръпката

...
Колкото по-дълго си с някого, толкова по-трудно се поддържа тръпката
Коментари Харесай

Седем сигурни начина да убиеш страстта

Колкото по-дълго си с някого, толкоз по-трудно се поддържа тръпката сред вас. Освен времето, прекарано дружно, има още няколко сигурни метода да убиеш пристрастеността сред вас. Предлагаме ти пет страстоубийствени дейности, които би трябвало да избягваш, в случай че искаш да запазиш тръпката по-дълго.

дружно в тоалетната

Никога и по никакъв метод не си го позволявай. Без значение от какъв брой време сте дружно и какъв брой непосредствен го чувстваш, нищо не убива по този начин романтиката и пристрастеността, както да се изпишкаш до момента в който той си мие зъбите.

с чорапи в леглото

Не е секси, не е красиво и сигурно убива тръпката. Точно както развлечените домашни половери, които носиш за по-удобно у дома. Пеньоарите, клиновете, старите, скъсани и проядени от молци облекла, свлеченият спортен екип и всички прекомерно комфортни парцали работят безотказно за отбиване на мъжа до теб. Ако искаш да запазш пристрастеността, изхвърли всичко това от дрешника си или най-малко не го обличай пред него.

тежко пиене

Много е хубаво да можете да се забавлявате дружно, за излизате, да пиете, да танцувате, да пиете, да пътувате, да пиете, да ходите на купони, да пиете...Да, в това отношение важат с цялостна мощ двойните стандарти. Ти може би постоянно го виждаш пийнал и не си доста щастлива от тази панорама. Но когато той те види прекомерно пияна, с леген в ръцете да повръщаш, да падаш и да се въргаляш, обезпечено ще убиеш пристрастеността, най-малко за довечера.

пръцкане 

Пръцкането, оригването, хъркането и всичко от този вид най-вероятно също ще го отблъсне. Това важи и за диалозите за изпражнения, пръцкане, оригване и по този начин нататък имат същия резултат.

епилация

Обезкосмяването е значимо за тръпката сред вас, само че не го прави пред него. Епилаторът, пинсетата, кола маската, лентичките за мустаци и всички останали женски неща, които правиш, с цел да си красива, не би трябвало да стигат до неговите очи и уши. Той евентуално подозира, че се поддържаш, с цел да изглеждаш добре, само че не е належащо да бъде до теб до момента в който го правиш. 

разкази за менструацията

Разказите за тежката менструация са за най-хубавата ти другарка или девойките. Но недей да споделяш тези детайлности с него, тъй като по този начин обезпечено ще убиеш пристрастеността. Когато слуша за този интервал от месеца, той си показва ужасни неща, също така се опасява от този чужд за него феномен и не на последно място се усеща погнусен и отхвърлен, когато му приказваш за цикъла си.

плач

Когато плачеш, той не знае какво да прави, не знае за какво това се случва, усеща се нерешителен и беззащитен да ти помогне и всичко това го отблъсква. Ясно е, че няма по какъв начин постоянно да прикриваш сълзите си от него, само че в случай че искаш връзката ви да е буйна, а тръпката да остане по-дълго, пробвай да ограничиш този развой.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР