Кои са те според световноизвестния астролог Линда Бери? Някои хора са

...
Кои са те според световноизвестния астролог Линда Бери?
Някои хора са
Коментари Харесай

Кои зодии са най- добрите лидери

Кои са те съгласно световноизвестния астролог Линда Бери?

Някои хора са родени да бъдат шефове: те чакат другите да вършат каквото си желаят и няма да одобряват не като отговор. Тези хора имат способността да станат същински водачи. Прочетете тази публикация, с цел да откриете шестте най-властни зодии, от леко строги до извънредно властни.

Близнаци

Близнаците карат хората да вършат това, което желаят, като го показват като най-интересния вид. Астрологът Линда Бери споделя, че това е по този начин, тъй като са „ адаптивни и бдителни, което им дава опция да управляват ”. Бери изяснява: „ Те могат повърхностно да употребяват жлъч, с цел да управляват другите ”.

Телец

Телците са фокусирани върху развиването в живота, което води до преобладаващо отношение. Бери споделя: „ Този зодиакален знак е доста загрижени за парите, материалните притежания и персоналните запаси. “ Тя изяснява, че тази фикс идея за властта е тъй като „ признакът на бик съставлява мощ и непоклатимост, което разрешава постоянен прогрес в устрема им към власт “. Телците постоянно са упорити и ненавиждат смяната, тъй че ще бъдат малко контролиращи, с цел да се уверят, че всичко остава същото.

Скорпион

Бери предизвестява, че в устрема си към надзор те „ обичат да пазят секрети и имат диктаторско държание, с цел да се пробват да управляват другите “. „ Това е много особено държание за тази зодия, което я отличава от другите властни зодии “ прибавя тя.

Лъв

Бери споделя, че тази зодия са  властни персони, тъй като „ нищо не се случва на половина за тях “. Този трагичен знак обича да бъде център на внимание. Голямото им его е това, което ги прави мощни, само че също по този начин значи, че нямат проблем да споделят високи и могъщи отзиви.

Овен

Овните обичат да се състезават и да побеждават, като елементарно побеждават близките. „ Подобно на митологичния Овен, който е знак на този знак, те рядко се отхвърлят “, споделя Бери, изключително в случай че се надяват на „ позиция на власт “. Ако имате член на фамилията Овен, евентуално към този момент сте научили, че в никакъв случай няма да спечелите борба против тях. Овните знаят по какъв начин да употребяват експанзията си в своя изгода и също по този начин могат да очароват другари и членове на фамилията.

Козирог

Козирозите няма да одобряват не като отговор. Те желаят да бъдат най-хубавите във всичко, без значение дали това значи да станат основен изпълнителен шеф или да бъдат най-шикозният човек на празненството. Според Бери „ Козирозите са стратегически гении, които играят картите си сносно и постоянно играят за победа “.

Инфо: https://bestlifeonline.com/https://pixabay.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР