Когато започнете да се чудите дали партньорът ви обича наистина

...
Когато започнете да се чудите дали партньорът ви обича наистина
Коментари Харесай

Дали партньорът ви обича или ви използва?

Когато започнете да се чудите дали сътрудникът ви обича в действителност или ви употребява, нещо би трябвало да ви подскаже, че нещата не се развиват както би трябвало.

Дали сътрудникът ви обича или ви употребява? Понякога чувството ни за любовта ни пречи да разберем какво тъкмо се случва. Така връзката ни малко по  малко се трансформира в токсична.

Хората, които си мислят, че любовта зависи от колегата им не могат да са щастливи. Те употребяват индивида до тях по избран метод. Например този вид хора употребяват манипулативни техники, с цел да държат колегата си на тяхна страна.

Линията разделяща обичта от потреблението на другия, с цел да получим обич (или нещо друго)може да бъде доста тънка на моменти. Трябва ясно да осъзнавате какво се случва.

Дали сътрудникът ви обича или ви употребява, с цел да получи обич?

Както към този момент споменахме сътрудникът ви може да ви употребява, с цел да получи обич . Използвайки манипулативни способи той или тя ви карат да задоволите потребностите им, като израз на любовта ви.

Обикновено това се следи, когато в една връзка има мощна прочувствена взаимозависимост. Партньорът ви може да бъде подвластен, в смисъл, че щастието му зависи от вас . В резултат на това, с цел да извършите колегата си благополучен, ви се постанова да изпълнявате всичките му прищевки.

Например, в случай че сътрудникът ви мисли, че постоянно би трябвало да вършиме всичко дружно, когато го помолите за малко самостоятелност, ще си навлечете проблеми. Може да се случи следното:

  • Човекът до вас да стартира да мърмори.
  • Да ви напомни неприятни проблеми и случки от предишното.
  • Да прекали с рева и драматизирането на обстановката.
  • Често да ви споделя: “Вече не ме обичаш ”.

Едно детство изпълнено с мъчителни прекарвания, неприятните модели за подражателство, старите, неправилни разбирания за любовта и страхът от самотата могат да бъдат единствено част от аргументите за този вид държание.

Какво можете да извършите в такава обстановка? Няма две отзиви по въпроса: в случай че се запитате дали сътрудникът ви употребява и отговорът ви е „ да “, би трябвало да потърсите помощ.

Професионалистите в тази област ще оказват помощ на индивида до вас да премисли събитията, провокирали този мъчителен метод на изложение на любовта. Заедно можете да се справите с тази обстановка и да продължите напред като извършите връзката си по-здравословна.

Партньорът ми не ме обича, а ме наранява

Ако отговорът на въпроса дали сътрудникът ви обича или ви употребява не е като този в предходния абзац, би трябвало да се замислите дали зад него не се крият други аргументи.

Има хора, които не знаят по какъв начин да обичат или от време на време го вършат по мъчителен метод, без да осъзнават това. Този вид хора употребяват останалите като движимости.

Един човек, който малтретира колегата си, може да търси метод да се наложи или да изпита възприятие на власт. Този вид хора обичат да употребяват мощ и се любуват на възприятието на послушание на другите. Този противен модел на държание намалява самочувствието вреди на другия човек като цяло.

В случаите на малтретиране, без значение дали става въпрос за физически или душевен тормоз, става въпрос за връзка, в която липсва любовта . Това би трябвало да ви бъде ясно.

Човекът, който малтретира другия не знае по какъв начин да обича, ето за какво може да се дължи по метод, нямащ нищо общо с любовта.

При такива условия би трябвало да се опитате да излезете от тази връзка и да потърсите помощ. Понякога може да наподобява плашещо – това е обикновено. Но запомнете – постоянно можете да получите поддръжка.

Връзки без обич

Самото задаване на въпроса дали сътрудникът ви обича или ви употребява би трябвало да бъде като предизвестие за вас. Ако всичко в една връзка е наред, този въпрос изобщо няма да възникне.

Какъв тип е връзката ви? Защо? Дали не сте дружно с човек, който има потребност от вас през днешния ден, само че не и на следващия ден? А може би сте с някой, който ви споделя: “Обичам те ”, а на идващия ден ви бие?

Често сме захласнати от тематиката “Дали той или тя ме обича или ме употребява? ” Не би трябвало да забравяме, че би трябвало да се запитаме какво вършим в тази връзка?

Да останем в обстановка, цялостна със подозрения, си е наша отговорност. Нека не забравяме, че притежаваме силата и правото да решаваме какво желаеме и какво не желаеме да запазим.

Ако не се чувствате добре в една връзка, въпросът дали сътрудникът ви обича или ви употребява губи смисъл. Вътрешното ви чувство е това, което ви споделя истината. Вслушайте се в него.

Инфо: https://zdraveikrasota.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР