Когато в съня ви някой ви убива, това предвещава голямо

...
Когато в съня ви някой ви убива, това предвещава голямо
Коментари Харесай

Сънища за убийства и ранени

Когато в съня ви някой ви убива, това предвещава огромно благополучие, което въобще не сте очаквали. Ако самите вие сте направили ликвидиране, този сън има доста неприятно значение.

Той предсказва, че ще извършите нещо безогледно и неверно, което ще ви донесе доста неприятности. Възможно е да се стигне до съществени спречквания с представители на закона.

След сходен сън би трябвало добре да помислите над това, което сте възнамерявали да извършите в скоро време, защото последствията могат да са в действителност неприятни за вас.

Сън, в който някой ви убива, предвещава, че скоро ще разкриете ваш непосредствен, който ви мами от доста дълго време и не можете да повярвате в измамата, която ви е спретнал.

 Убийство насън

Ако в съня ви някой ви убива по доста нечовечен метод, това значи разлъка с ваш непосредствен другар. Ако в съня ви виждате по какъв начин убиват пред вас някой ваш непосредствен, този сън предвещава заплаха, която заплашва тъкмо този непосредствен.

Ако в съня си виждате по какъв начин убиват доста хора, това значи, че в скоро време ще поемете необмислен риск, който ще ви донесе единствено неприятности.

Ако в съня ви някой се пробва да ви убие, само че вие въпреки всичко успявате да оцелеете, това значи, че ще деянията доста огромна храброст, която ще ви донесе триумфи. Проявата на храброст ще ви е нужна, защото в последно време сте се сдобили с доста врагове, за които даже не подозирате.

 Пистолет

Ако в съня ви някой ви убива и вие се събуждате от претърпяния смут, това значи, че прекомерно доста се страхувате от нещо несъмнено, обвързвано с работата ви, и то най-вероятно ще се случи.

Ако в съня си виждате ранен човек, това предвещава неприятности, които ще ви причинят близки хора. Ако в съня си видите ранен човек, който преди този момент е направил закононарушение, това предвещава триумф в начинанията ви и бързо издигане в службата.

Ако обаче видите доста ранени хора вкупом, това предвещава съществени неприятности и неуспехи. Ако вие сте ранени в съня ви, това предвещава огромни финансови загуби в скоро време.

Сън, в който виждате рани, които доста бързо заздравяват, предвещава възстановяване на финансовото ви положение. Ранени хора, към които има доста кръв, предвещават премеждия поради разкриването на някаква загадка.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР