Като на спа почивка! Брендо зе разхожда по халат в

...
Като на спа почивка! Брендо зе разхожда по халат в
Коментари Харесай

Като на спа почивка! Брендо зе разхожда по халат в затвора

Като на спа отмора! Брендо зе разхожда по халат в пандиза.Влезлият непринудено в пандиза топконтрабандист Евелин Банев-Брендо се разхожда по халат в приемното поделение на Софийския централен затвор, описаха за „ Телеграф “ пандизчии. Там той ще престои 14 дни, преди да бъде пуснат в главния корпус на зандана измежду останалите закоравели нарушители, които излежават присъди.

Осъденият в България на 6 години затвор за пране на пари от наркотрафик престъпен престиж е посетен от двама обществени служащи и един психолог, които са ревизирали положението му в първите дни на акомодация.

Адаптация

Като на спа отмора! Брендо зе разхожда по халат в пандиза 28.06.24 19:16 Нико Тупарев употребил нелегално плажовете по Северното Черноморие със съдействието на NOVA 28.06.24 19:02 Попфолкът отново се тресе, забъркани са Галена и Анелия 28.06.24 19:00 Проф. Ана Кочева за SafeNews: Кирилицата е свещена 28.06.24 18:37 Димитър Главчев: Република Северна Македония следва да извършва поетите задължения 28.06.24 18:24

В момента се изготвя стратегия за самостоятелна работа с него от екип чиновници на „ Социални действия “ към пандиза. Брендо има право да посещава лечебна стая, както и физкултурния салон на пандиза в избрани часове. През останалото време му е даден лист, с цел да се запознае с вътрешните правила на пандиза.

Соченият за Кокаинов крал на Европа е минал медицински прегледи, които са открили, че е клинично здрав и може да бъде подложен под в началото „ непоколебим “ режим. Разпределен е в затворническа група към приемното поделение, а след акомодацията ще бъде трансфериран към друга затворническа група, където към този момент ще дели килия с най-много четирима пандизчии.

Изкъпан

За задачата след двуседмичния му престой в приемното поделение ще бъде назначена специфична комисия, която дава отговор за разпределянето на пандизчии и взема решение в коя група да го сложи. Брендо е екипиран с два чаршафа, калъфка за възглавница и две одеяла.

Ако здравето му се утежни, вероятно ще бъде изместен в болничното заведение към пандиза. На този стадий е единствено на специфична диета, защото е заявил, че е вегетарианец. Настанен е настрана от други пандизчии, само че се среща с такива единствено в свободните разходки във физкултурния салон, разкриха още наши източници. При настаняването е минал наложителния санитарно-хигиенен надзор, т.е. изкъпан е.

Мярка

Днес от Софийския градски съд оповестиха, че прокуратурата е внесла документи, свързани с Европейска заповед за арест. Преди няколко дни Евелин Банев изиска от съда да търпи у нас постановените му присъди от Италия и Румъния. Той се съобщи в пандиза в София изненадващо на 24 юни към 7:30 ч. сутринта. Брендо бе разгласен за интернационално търсене през 2018 година след постановена му у нас 6-годишна присъда за пране на пари от наркотрафик.

Източник: Телеграф

Още вести четете в: Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР