Когато тема като разпространението на коронавируса вълнува целия свят, мнозина

...
Когато тема като разпространението на коронавируса вълнува целия свят, мнозина
Коментари Харесай

Мъск за тъпата страна на коронавируса

Когато тематика като разпространяването на ковид вълнува целия свят, мнозина чакат да чуят мнението по нея и на водещите фигури в политиката и бизнеса, както и на най-богатите хора в света.

Именно те действително могат да повлияят на обстановката, най-малкото с финансова поддръжка, по тази причина е значимо да имат своя позиция. Преди дни Бил Гейтс показа на страницата на своята организация дълго отворено писмо.

В него съобщи, че поддържа всички старания в посока разкриване на ваксина за COVID-19 и прикани за незабавни ограничения от държавните управления. А последната му самодейност е финансиране на създаването на проби за домашна приложимост.
 Бил Гейтс, коронавирусът и какви са препоръчките на милиардера
Бил Гейтс против ковид

Поредно предизвестие

Докато създателят на Microsoft явно взема много на съществено ковид и последствията от него, Илон Мъск има да ни каже нещо напълно друго , още веднъж обвързвано с топ тематиката в международен мащаб.

В обява в края на предходната седмица в Twitter той съобщи малко, тъкмо и ясно - суматохата към COVID-19 е " тъпа " .

The coronavirus panic is dumb
— Elon Musk (@elonmusk) March 6, 2020
Това не значи, че Мъск подценява вируса и смъртните случаи, а че мисли рационално над обстановката и знае, че суматохата не води решение на казуса, а единствено до неговото задълбочаване .

Публикацията на милиардера събра над 1.7 милиона лайкове и повече от 40 000 коментара. Докато множеството изцяло поддържат неговото мнение, други го считат за лицемерно, написа Forbes.
 Илон Мъск и за какво милиардерът счита, че няма да е жив, с цел да види първия човек на Марс
Ще доживее ли Мъск да види човек на Марс

Трябва да побързаме

Дори някои от най-големите почитатели на Мъск мислят, че той ни приканва да не се паникьосваме, тъй като от това неговият бизнес търпи загуби. А дали парите или човешкият живот са по-важни за него, всеки самичък може да реши.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР