Най-добрите високодоходни бонуси за спестовни сметки днес

...
Когато става въпрос за вашите спестявания, колкото повече пари имате,
Коментари Харесай

Когато става въпрос за вашите спестявания, колкото повече пари имате, толкова по-добре. Доброто салдо по спестовна сметка може да ви помогне да постигнете финансовите си цели и да покриете спешни разходи, осигурявайки безценно спокойствие и помагайки ви да избегнете задлъжняване.

Високодоходните спестовни сметки вече са най-печелившите спестовни сметки на пазара, но можете да спечелите още повече, като се възползвате от промоциите за нов акаунт. Тези промоции могат да ви спечелят бонуси до няколкостотин долара за изпълнение на определени изисквания.

Ако търсите нова спестовна сметка, тези промоции определено си струва да разгледате.

Вижте днешните най-добри проценти за спестявания тук.

Най-добрите бонуси за високодоходни спестовни сметки днес

Следните високодоходни спестовни сметки предлагат проценти няколко пъти над средните за страната, в допълнение към някои атрактивни бонуси за добре дошли.

Онлайн спестявания в Discover Bank: Бонус до $200

Сметката в Discover Bank Online Savings плаща 4,30% APY без изисквания за минимален баланс. Освен това не начислява такси за месечна поддръжка, прекомерно теглене или недостатъчни средства.

Можете да спечелите $150 бонус, като отворите този акаунт и използвате кода на офертата GOBP623. Сумите на бонусите се основават на сумата, която депозирате в рамките на 30 дни след отваряне на акаунта:

Депозирайте поне $15 000: $150 бонус Депозирайте поне $25 000: $200 бонус

Не отговаряте на условията за този бонус, ако вече имате Открийте спестовна сметка или сте имали такава в миналото. Тази оферта изтича на 14 септември 2023 г.

TD Signature Savings: $200 бонус

TD Signature Savings акаунтът предлага лихвени проценти до 4,00% APY въз основа на салдото по сметката ви. Ако свържете отговарящ на условията TD акаунт, може да се класирате за процент на увеличение, който повишава вашия APY.

Този акаунт има месечна такса за поддръжка, но можете да се откажете от тази такса, като поддържате минимален дневен баланс от $10 000 , свързване на отговаряща на условията TD Checking сметка или отваряне на TD Bank IRA.

За да спечелите $200 бонус, трябва да депозирате поне $10 000 в сметката, когато я отворите, и да поддържате $10 000 минимален дневен баланс за 90 дни . Не отговаряте на условията, ако сте имали спестовна сметка в TD Bank или лична сметка на паричния пазар през предходните 12 месеца или сте осребрили предишен бонус за спестявания в TD.

Тази оферта изтича на 31 октомври 2023 г.< /p>

SoFi Online Checking and Savings Account: До $250 бонус

SoFi Online Checking and Savings плаща 4,50% APY за притежатели на сметки с месечна дейност по директен депозит. Няма такси за сметка или овърдрафт и не се изисква минимален депозит.

Тъй като това е комбинирана чекова и спестовна сметка, ще получите и дебитна карта. Печели до 15% връщане на пари при покупки в местни търговци на дребно, плюс това ще получите автоматични събирания, които отиват в „трезор“ за спестявания, посветен на целите ви за спестяване. Можете също така да получите достъп до два дни по-рано с директно депозирани средства.

За да спечелите бонуса, трябва да получите поне един отговарящ на условията депозит преди края на промоционалния период на 31 декември 2023 г.:

Депозирайте между $1000 и $4999,99: $50 бонус Депозирайте $5000 или повече: $250 бонус

Не отговаряте на условията за бонуса, ако преди това сте се регистрирали за директен депозит за SoFi Money или SoFi Чекова и спестовна сметка.

< h3>Bask Bank Mileage Savings Account: До 20 000 Aadvantage мили (приблизително $300 бонус)

Ако често пътувате и използвате American Airlines, Bask Bank Mileage Savings Account може да е за вас. Вместо да печели лихва, този акаунт печели 2,5 мили на American Airlines Aadvantage за всеки $1, който спестявате годишно. Тази сметка няма изискване за минимален депозит и месечни такси за обслужване.

За да спечелите бонуса, трябва да направите депозити и да поддържате новия си депозитен баланс в продължение на 180 последователни календарни дни. Колко печелите зависи от сумата на депозита:

Депозити от поне $10 000: 4000 бонус мили Депозити от поне $25 000: 10 000 бонус мили Депозити от поне $50 000: 20 000 бонус мили

С мили в момента струват около 1,5 цента всяка , което е на стойност до около $300.

Тази промоция изтича на 31 август 2023 г.

Премиум спестявания в цялата страна: до $100 бонус

Ако като сте собственик на бизнес, можете да спечелите до 4,01% APY с Nationwide Business Premium Savings сметка въз основа на баланса на вашата сметка. Има изискване за минимален депозит от $25 000, но няма месечни такси за поддръжка или изисквания за дневен баланс.

За да спечелите бонуса, трябва да отворите акаунта с кода NEWBPS, да поддържате среден дневен баланс от поне $20 000 и да поддържате среден дневен баланс за един цикъл на извлечение преди промоцията да приключи на 31 август 2023 г. Сумите на бонусите са:

Среден дневен баланс от $20 000 до $49 999:$50 бонус Среден дневен баланс от $50 000 или повече:$100 бонус

Този бонус е осигурено от Axos Bank чрез партньорство с Nationwide Insurance.

Сравнете днешните най-добри спестовни сметки онлайн сега.

Долната линия

Има много високоплатени спестовни сметки там, така че не се чувствайте ограничени до горните сметки. Отделете време да проучите и сравните възможностите си, като вземете предвид не само лихвения процент, но и други фактори, за да определите сметката, която най-добре отговаря на вашите нужди. С малко старание можете да увеличите печалбите си и да увеличите спестяванията си по-бързо.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР