Когато отворите писмото, изпратено до НЕК до известната като ”дюлгерката”

...
Когато отворите писмото, изпратено до НЕК до известната като ”дюлгерката”
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: В НЕК са се окопали хора на ГЕРБ и ДПС, а повредата в ПАВЕЦ ”Чаира” е за 2 милиарда

Когато отворите писмото, изпратено до НЕК до известната като ”дюлгерката” на Движение за права и свободи Ани Христова, ще видите, че консултантът ги предизвестява какво да не правят в ПАВЕЦ ”Чаира”. Три писма сме разменили с НЕК. Те са недоволни от обстоятелството, че им бе сведена процедурата, какво се прави при сходна повреда. Такава е нямало на никое място по света. Те не са съгласни да бъдат позволени неконтролирани от тях компании. А аз ще съм основно настоящо юридическо лице в тази ситуация.
Защо се случва това? За да се умножи това, което се случи в АЕЦ "Белене " четири пъти и половина. Повредата на "Чаира " води до операция сред 1,5-2 милиарда Крадат тези, които се занимават с производството. На второ място тези, които изнасят електричество в чужбина. И трето тези - които получават помощи и изнасят електричество. Това съобщи енергийният специалист Стефан Гамизов в "Честно казано с Люба Кулезич " по Евроком.
Сто % предходните управници са отговорни за счупването в ПАВЕЦ. Има задоволително учредения за покачване на обвинявания. Техническият съветник им е споделил да не вършат три неща, те са създали и трите.
Окопалите се хора на Движение за права и свободи и ГЕРБ в НЕК не могат да бъдат извадени от тези структури по закон. Те основават подобен бюрократичен безпорядък с неистини и комплициране, че не може нищо да се направи.
След повредата разговарях с Кирил Петков и след това стопирах да споделям. Александър Николов се държи най-смислено от всички по законодателството. Нещата вървят натам, че би трябвало да хвърлим кърпата. Иначе ще би трябвало да спомагаме на тези хора да доунищожат всичко, напомни той.
"Ако вляза в централата първите три блока ще ги върна и завършек на краденето.Вчера видях по какъв начин лъгаха нас и една компания лицензант на Тошиба преди време. Драмата е в НЕК. Всичко се разиграва на равнище подизпълнител и шеф на НЕК ", изясни той.
Четирите машини са претърпели микроинфаркти, когато е било крадено. Централата е била експлоатирана отвън техническите параметри. И са я повреждали 7-8 години, когато НЕК е търгувал. И най-после, нагледно казано, кръвоносният съд се е скъсал и пристигнал солидният инфаркт, изясни още специалистът.
"Влезем ли вътре ще забележим по какъв начин се е точила една престъпна история от самото начало на ГЕРБ. По мой адрес там се приказват цинични неща, към японците - "жалки, жълти маймуни " и така нататък ", свидетелства той.
"Било е замислено манипулиране на пазара на сила. В петък ще създадем опит да се разберем да работим и до такава степен. Всичко зависи от Слави Трифонов. Трябва да бъде обещано положително от двама души - от Слави Трифонов и Орлин Алексиев. Ако те кажат "да " нещата ще тръгнат. Но няма да се апелирам на Слави, не познавам Орлин Алексиев. Ами в случай че някой лъже, че има решителен глас ", сподели още Гамизов.
Човек би трябвало да се моли да не ни гръмне и нуклеарната централа. Казаха ми, че аварийните елементи са свършили, удостовери той казаното от него преди време.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР