Когато имаме повод е много лесно да решим какво да

...
Когато имаме повод е много лесно да решим какво да
Коментари Харесай

4 съвета как да носим елегантна рокля всеки ден

Когато имаме мотив е доста елементарно да решим какво да носим, изключително в случай че имаме огромен избор от публични рокли в дрешника си, само че по какъв начин да носите елегантна рокля и в всекидневието?

Как да изглеждате добре и постоянно стилни, докато сте на работа, шопинг или на вечеря с приятелки, без това да наподобява помпозно или не на място?

Ние имаме няколко хитрини по какъв начин да постигнете това: 

Точната кройка е доста значима

Това предписание важи за всички облекла, само че има в действителност решаващо значение за елегантността на роклята – в случай че тя не акцентира фигурата Ви, няма по какъв начин да изглеждате задоволително стилни. Избягвайте да следвате новите, крещящи трендове в модата. Вместо това заложете на типичен силуети, които са приспособени към актуалната визия.

Добре е мини дамите да носят типичен кройки, като заобикалят мини дължините и подплънките. Макси дамите могат да заложат на дълги поли и огромни колани, които да балансират фигурата. Ако имате добре изразени извивки, не избирайте прекомерно тесни рокли. Добавяйте колан и връхна дреха с колан, с цел да наблегнете талията си.

Изберете вярната цветова гама 

Дори да обожавате искрящорозово, мъчно бихте изглеждали изтънчено в него. Истината е, че точно цветът на елегантната рокля е причина за огромна част от излъчването. Ако желаете малко по-жизнена визия, изберете меки нюанси на алено или оранжево. Със синьо или зелено ще постигнете по-спокойно лъчение. Гамата от черно, сиво и тъмносиньо придава настоятелен тип, а за по-ежедневна визия може да изберете маслиненозелено, бежово или бледорозово.

Обърнете внимание на материалите и изработката 

Елегантната рокля би трябвало да е направена от качествена материя – тъкмо тя трансформира и най-семплата кройка в незабравим контур. Избирайте първокласни материи, като тънък памук, лен или коприна, които прибавят изтънчен жанр. Стремете се роклята да е с допустимо най-качествена направа – по този начин освен ще изглеждате по-добре, само че и ще имате елегантна рокля, която ще носите дълго време.

Планирайте добре срещите си

Ако би трябвало да се облечете елегантно за работа, внимавайте каква рокля ще изберете. Тя не би трябвало да е нито прекомерно небрежна, нито прекомерно съвременна, нито прекомерно лъскава, нито прекомерно секси. Роклята не трябва да е прекомерно впита в тялото, само че и не би трябвало да е прекомерно необятна, с цел да не наподобява напълно ежедневна. Трябва да покрива гърба, да не е по-къса от коленете и да няма прекомерно разголено деколте. Трябва да изглеждате елегантно, само че и плътно, като наложително се обличате съгласно приходите си. Комбинирайте с обувки на ток, а в случай че имате потребност от автентичен подробност, който да приключи визията, сложете красиво украшение или шал.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР