Когато имаме нужда от малко вдъхновение как точно да комбинираме

...
Когато имаме нужда от малко вдъхновение как точно да комбинираме
Коментари Харесай

7 парижанки и 7 тоалета, които бихме пробвали още сега

Когато имаме потребност от малко ентусиазъм по какъв начин тъкмо да комбинираме наличното в дрешника си, постоянно надничаме в профилите на няколко френски девойки, измежду които, Лея Сфез, Габриел Кунезил, Каролин дьо Мегре и Камий Шариер. Момичета, които с лекост съчетават типичен неща, които всички ние нормално притежаваме, само че от време на време не сме сигурни по какъв начин тъкмо да носим.

Камий да вземем за пример ни напомня какъв брой стилна е комбинацията от и тренчкот, изключително в случай че прибавим към нея обувки с пълен комфортен ток и изисканo фишу. Докато Дамас и Дьо Магре ни карат да посегнем за следващ път към настоящия необятен панталон, който можем да носим както със семпла риза, по този начин и с пуловер и кожено яке. 
               

Дрехата, която парижанките могат да носят всесезонно, безспорно е жилетката, която в топлите месеци комбинират с права миди рокля, а през студените – с деним. Сабина Сокол е добавила и колан, с който акцентира талията и по този начин силуета е още по-елегантен и мекушав.
               

От Аденора, под чийто псевдоним стои Лор Ме Моро, пък бихме заели тъкмо този тоалет, който е напълно в неутрални тонове и с няколко обичани класики като черно дълго палто, кецове и бейзболната шапка, която е супер модерно аксесоар тази есен, а ето ви демонстрираме по какъв начин бихме я носили... още веднъж и още веднъж.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР