Когато говорим за роботизирана хирургия, България е по-напреднала от някои

...
Когато говорим за роботизирана хирургия, България е по-напреднала от някои
Коментари Харесай

Професор Иван Костов: Когато говорим за роботизирана хирургия, България е по-напреднала от някои страни в Европа

Когато приказваме за роботизирана хирургия, България е по-напреднала от някои европейски страни. Това съобщи в извънредно изявление професор Иван Костов - изпълнителен шеф на болница "Майчин дом ".

Какви са изгодите за пациента, за какво интервенциите с робота Da Vinci са толкоз прецизни и в същото време щадящи тялото ни и какъв брой години опит има професор Костов в роботизираните интервенции?



Екипът ни се срещна с този потвърден експерт, с цел да повдигнем леко завесата пред една нова и любопитна тематика - роботите и медицината. В специфичното изявление, което професор Костов ни даде, той си спомни за образованието си като роботизиран хирург в Истанбул, за първите си интервенции и показа какъв е международният опит в тази област. Той не пропусна да означи, че "Майчин дом " е най-утвърдената болница в региона на акушерството и гинекологията у нас с нас 100-годишен опит. Защо, обаче, да работи с Da Vinci е привилегия за него и кои съответно са положителните страни на този тип хирургия за пациентите, отговорите на всички тези въпроси вижте във видеото нагоре!

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР