Когато филмът 1 + 1“ излезе на екраните, светът се

...
Когато филмът 1 + 1“ излезе на екраните, светът се
Коментари Харесай

Как изглежда съпругата на актьора Омар Си, те са заедно от 20 години и имат 5 деца

Когато филмът „ 1 + 1 “ излезе на екраните, светът се срещна с акьора Омар Си, от Франция. Актьора  става известен освен в родината си, само че и надалеч отвън нейните граници.

Не единствено публиката, само че и режисьорите виждат надарения артист. Кариерата му стартира да се развива бързо.

Омар Си е роден в оскъдно семейство  в Сенегал, само че фамилията сменя местоживеенето си, премествайки се в друга страна. Освен Омар, родителите му имат още шест деца. За да не ги лишават  от нищо, родителите им  трябвали да работят от заран до вечер.

Това обаче не е задоволително и артист стартира да печели още от рана детска възраст, с цел да помогне на родителите си. Първо, той стартира да излъчва радиопрограма. Тогава Омар Си  става диджей.

Но родителите му са искали  той да получи специалност, която да му носи серизни приходи. Затова Омар стартира да посещава лицей, който е приключил занаятчия на домашен уреди. Бъдещата звезда даже е работил  известно време по специалността си. Но неговата фантазия постоянно е била да отиде на сцената.

Омар се пробва с всички сили да пробие в малкия екран. Отначало той съумява  да влезе в програмата на Омар и Фройд. Той става основният воин на комедийно шоу, което еотменено доста бързо.

Настойчивият млад мъж не се отхвърля и стартира да  на всевъзможни прослушвания. И той имаше шанс. На Омар беше поверена ролята във кино лентата „ Адският небостъргач “.

След дебюта си амбициозният артист стартира да бъде канен за разнообразни функции, само че всички бяха не изключително забележими.

Актьора взе участие в епизоди и поддържащи функции и по този начин  10 години, преди триумфът да пристигна при Омар.

Това се случва след дебюта на кино лентата   “1 + 1 ”. След това той беше поканен в кино лентата “Шоколад ”, “2 + 1 ” и доста други, където на артиста бяха поверени основните функции.

През цялото това време до Омар беше с обичаната си другарка Хелън. Тя поддържаше артиста, когато той имаше най-голяма потребност.

Дълго време двойката имаше връзка и не възнамеряваше да бъде узаконена публично. Що се отнася до децата, Омар направи предложение  за брак на Елен.

В момента двойката имат пет деца. Но артиста и неговата брачна половинка се пробват да не демонстрират наследниците си на любопитни публицисти. В интернет има доста малко фотоси на децата на артиста.

Омар се среща  с Хелън в столицата на Франция. Хелън  беше приключила като логопед. Тя първо ни работи по специалността си, а свърза дейностите си с музиката. След раждането на децата Хелън провежда лична благотворителна фондация с която да  помага на заболели деца.

В момунта Омар Си живее със фамилията си отдавна в Америка. В момента артистът се снима в три кино лентата едновременно.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР