Доналд Тръмп потвърди, че ще обжалва осъдителната присъда, която го

...
Доналд Тръмп потвърди, че ще обжалва осъдителната присъда, която го
Коментари Харесай

Тръмп потвърждава, че ще обжалва осъдителните присъди

Доналд Тръмп удостовери, че ще апелира неоправдателната присъда, която го направи първия президент на Съединени американски щати, наказан за закононарушение, макар че ще би трябвало да изчака присъдата си на 11 юли, преди да вземе тази стъпка.

В бързи забележки във фоайето на Тръмп Тауър в Манхатън, където разгласи първата си кандидатура за президент през 2015 година, Тръмп повтори недоволствата си, че процесът е опит да осуети кандидатурата му за завръщане в Белия дом и предизвести, че това сподели, че нито един американец не е застрахован от политически стимулирано гонене.

„ Ако могат да създадат това с мен, могат да създадат това с всеки “, сподели Тръмп в неподписан сюжет 33-минутна тирада. Аплодиран от поддръжници, Тръмп, претендентът на републиканците на изборите през 2024 година, не отговори на въпроси от кореспонденти.

Осъдителната присъда от четвъртък катапултира Съединените щати в неразучена територия преди гласуването на 5 ноември, когато Тръмп (77) ще съди да си върне Белия дом от президента демократ Джо Ба...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР