Когато дойде време за пенсиониране, всички правят ясни избори. Някои

...
Когато дойде време за пенсиониране, всички правят ясни избори. Някои
Коментари Харесай

Старите берлински пичове знаят как да направят шум с тоалетите си.

Когато пристигна време за пенсиониране, всички вършат ясни избори. Някои заменават на село, други единствено гледат тв приемник, а трети заемат пейките пред къщата, с цел да клюкарстват. На техния декор стара двойка от Берлин наподобява или ексцентрична, или хора с необикновен усет и жанр. Всичко, което вършат, е да сменят ярките си тоалети.

Името му е Гюнтер Крабенхьофт, нейното е Брит Каня. Когато се разказва, постоянно се употребява сравнението, че висококачественото вино единствено придобива усет с течение на времето.

1. 

2.

3.

Те са млади по душа и тяло. Те танцуват при всяка опция, постоянно посещават културни събития и като цяло живеят доста по-ярко от младежите.

4.

Любимата им тематика е закачливи, необикновени, екстравагантни тоалети. В същото време облеклата са много практични и комфортни.

5.

6.

С богат опит в този бизнес, Гюнтер и Брит могат да наподобяват като посетители от предишното, или  като гости от бъдещето, и като представители на света на висшата мода.

7.

Хипстърите плачат от злоба, когато осъзнаят, че са толкоз надалеч от остарелия Гюнтер.

8.

9.

Най-интересното е, че двойката не счита държанието си за нещо провокативно и извънредно. За тях това е рутина, приятна и обичана, само че рутина.

10. 

Добрите облекла са направени да се носят. И зависи от мотива даже да отидат на работа, на среща или просто на разходка.

11.

12.

Смешно е, само че те нямат никакво обучение в региона на модата и стила. Просто добър усет и персонален опит.

13.

В младостта си Гюнтер се подчинява на избора на родителите си и става готвач. Трудна работа, а стилните облекла там са безполезни.

14.

Но през свободното си време той се опитваше да чете фешън списания, интересуваше се от нови артикули

15.

Гюнтер схваща хората, които се обличат просто. Но самият той обича да се откроява и благодарение на самите облекла, техните комбинации и употребявайки разнообразни аксесоари.

16.

17.

Ако душата се нуждае от смяна, тогава външният тип също се нуждае от това.

18.

А душата на Гюнтер постоянно се бунтува и търси нови чувства, тъй че не е изненадващо, че неговото вътрешно „ аз “ се демонстрира толкоз блестящо

19.

20.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР