Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Бургас с кандидати за

...
Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Бургас с кандидати за
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Бургас

Коалицията ГЕРБ-СДС записва листата си в Бургас с претенденти за народни представители за идните парламентарни избори. Неин лидер е енергийният специалист Жечо Станков, оповестиха от пресцентъра на локалната конструкция на ГЕРБ. 

Според Станков борбата с инфлацията би трябвало да бъде извършена от страната и хората би трябвало да се върнат към нормалността и предвидимостта на приходите. Той разяснява, че посредством внасяне на ненавист, не може да се реализира нищо положително за България.

Втори в листата е издателят Любен Дилов, съгласно който страната е в безпорядък и единственото, което работи в този момент са общините. Дилов даде за образец Община Бургас. Той съобщи, че на всички места в листите водачи са ясно изразени локални персони. 

Според регионалния водач на партията Иван Алексиев макар че предстоят национални избори и се дефинира бъдещето на страната, е доста значимо Бургаският район да бъде водещ, както до момента, в развиването на страната.

Листата на ГЕРБ-СДС във Втори многомандатен изборен регион е от 28 души. В нея има лекари, финансисти, икономисти, бизнесмени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР