Коалиция Продължаваме промяната-Демократична България“ излъчва екип от 8 юристи, които

...
Коалиция Продължаваме промяната-Демократична България“ излъчва екип от 8 юристи, които
Коментари Харесай

Асен Василев: Разговори с ГЕРБ за правителство не са водени

Коалиция „ Продължаваме промяната-Демократична България “ излъчва екип от 8 адвокати, които да приготвят законодателна стратегия. Те дружно с адвокати от ГЕРБ ще стиковат във времето приемането на съответни закони.

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Асен Василев още един път акцентира, че диалози с ГЕРБ за държавно управление не са водени и напомни позицията им, че няма да поддържат държавно управление с първия мандат.

Припомняме, че по-рано в четвъртък водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, чеиска да направи държавно управление с " Продължаваме промяната " и " Демократична България ".По думите му това е най-добре за България.

" Имаме доста ясни задания - държавно управление сред тези две партии, вършим всичко допустимо, макар Атанас Атанасов. Днес ще създадем 2 комисии от двете групи - ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ - правна и финансово-бюджетна, с цел да разгледаме бюджетна стратегия. Нашият главен приоритет е държавно управление сред ГЕРБ и Политическа партия. Готови сме на доста взаимни отстъпки ", съобщи Бойко Борисов.

Преди това съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков разяснява, че сГЕРБ-СДС имат общи цели.

" Това, което дискутирахме на думи наподобява, че имаме общи цели с ГЕРБ-СДС, само че всички би трябвало да осъзнаят, че тези закони или гласуваме, или губим парите. Законът за следствие на основния прокурор би трябвало да се случи, в случай че желаеме да вършим дребна стъпка напред.За Шенген най огромната покруса би било в случай че ни отделят от Румъния. Хубавото е, че и двете страни споделиха, че тези цели са значими и за двете страни, разбрахме се най-после, че ще се излъчат работни групи, които да влязат в подробност в законодателните промени, тъй че да сме сигурни, че когато се приказва за следствие на основния прокурор да имаме едно и също поради. От страна на ГЕРБ не знаем кой ще е в работната група още ", уточни Петков.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР